Nyolc hét alatt 20 kilót hízott Colin Farrell

A sármos színész egy szerep kedvéért hizlalta fel magát hamburgerrel.

Colin Farrell tavalyi drámája, A homár miatt komoly súlyfelesleget szedett fel magára. Eddig nem mesélt a vásznon látható látványos úszógumijáról, Jimmy Kimmel esti show-jában azonban lerántotta a leplet a tortúráról.

Mint kiderült, minden nap hamburgert evett és reggelente sem lazíthatott, mindent eltüntetett, amit előző este már nem bírt lenyelni. Így aztán nyolc hét alatt sikerült 20 kilót híznia. Erre azért volt szükség mert karakterébe nem félt volna bele az ő kisportolt fizikuma.

Farrell azóta persze lefogyott és ismét kockás a hasfala, de hosszú hónapokba telt a két hónapos kényszerevés következményének ledolgozása.

Colin Farrell. Fotó: MTI/EPA

Colin Farrell. Fotó: MTI/EPA

A film egy olyan egy olyan közeli jövőben játszódik, ahol az egyedülálló embereket kirekeszti a társadalom. A történet szerint minden szinglit luxusszállodákba terelnek, hogy ott 45 nap alatt megtalálják életük párját.

Hol itt a bibi? Ha ez nem sikerül, állattá változtatják őket. A mozi vegyes kritikákat kapott, de tavaly a Cannes-i Filmfesztivál a rendezőnek ítélte a Zsűri díját.