Egyesével ugrottak ki a családtagok az ötödikről

Megdöbbentő felvétel készült Oroszországban egy kigyulladt lakásról: a lángok elől menekülő család úgy próbál kiszabadulni a tűz fogságából, hogy az ötödik emeletről az utcán összegyűlt tömeg karjaiba ugranak.

Mivel a kétgyermekes család nem tudott a sűrű füst miatt átrohanni a lángokban álló lakásukon keresztül a bejárati ajtóig, úgy döntöttek, hogy az erkélyen próbálnak meg elmenekülni a lángok elől – írja az Independent.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Szerencséjükre rengeteg járókelő gyűlt össze a teraszuk alatt, akik trambulint formáltak kezükből, és arra bíztatták a családot, hogy egyenként ugorjanak le az ötödik emeletről.

“Ugranunk kell, különben végünk van” – idézte férjét a gyermekek édesanyja, aki rövid hezitálás után engedett a családfőnek, és elkezdtek egyesével leugrani a mélybe: a gyerekek vetették le magukat először, majd az édesanya ugrott a tömeg karjaiba, végül az édesapa zuhant 18 métert.

A gyermekek és édesanyjuk csodával határos módon sértetlenül megúszták az öt emeletnyi zuhanást, és az apa is csak lábsérülést szenvedett.