Még nem erősítették meg, de már sokan tudni vélik: kisbabát vár 50 évesen Janet Jackson

Az énekesnő nem titkolta, hogy "dolgozik" párjával a babaprojekten, de a rajongók nem gondolták, hogy ilyen hamar sikerül teherbe esnie.

Janet Jackson április elején váratlanul félbeszakította Unbreakable című turnéját, mivel férjével közös családjukat tervezik és orvosai pihenést írtak elő számára.

Janet Jackson és Al Mana. Fotó: Rex Features

Janet Jackson és Al Mana. Fotó: Rex Features

Szerdán a pár közeli ismerőse kikotyogta az Eonline magazinnak, hogy első gyermekük már úton is van. A lap természetesen megkereste a szerelmeseket, de eddig még nem erősítették meg a hírt.

Jackson az elmúlt hónapokban többször is elhalasztotta koncertjeit, decemberben egy váratlan műtétre hivatkozott, április elején pedig orvosi javallatra maradt ágyban, így aztán az örömhír nem tűnik légből kapottnak.

Janet Jackson. Fotó: Sipa USA

Nagyon valószínű, hogy turnéját teljesen törlik. Fotó: Sipa USA

Az énekesnő és férje, Al Mana iparmágnás a legnagyobb titokban házasodott össze még 2012-ben, viszont egy évvel később ismerték csak el, hogy kimondták a boldogító igent. Mivel ennyire féltik magánéletüket, esélyes, hogy a gólyahírről sem nyilatkoznak azonnal, bár az eltolt koncerteket valamivel meg kell magyarázni a rajongóknak.