Minden szem rászegeződött, összeomlott a reptéren Susan Boyle

A Britains Got Talent történetének egyik legsikeresebb versenyzője kikelt magából a londoni Heathrow-n.

Hogy pontosan mi történt, nem tudni, annyi bizonyos, hogy Susan Boyle éppen egy járatot szeretett volna elcsípni hazafelé, Glasgow-ba a londoni repülőtéren, amikor az incidens történt. Utastársai értesítették a reptéri rendőrséget, hogy Boyle meglehetősen zavartan viselkedik, ekkor lépett hozzá egy rendőr.

Boyle hirtelen kiabálni kezdett és azt bizonygatta, hogy semmi, de semmi rosszat nem tett. Miután nem tudott megnyugodni a rendőr kivezette a Britsh Airways előteréből.

Susan Boyle. Fotó: Flynet Pictures

Susan Boyle. Fotó: Flynet Pictures

Néhány héttel ezelőtt hasonló jelenetet éltek át az Észak-írországi Derry repülőtér utasai is, akkor Boyle ugyancsak összeomlott, mert bátyja magára hagyta és egyedül kellett volna megkeresni az induló járatot. “Az utolsó dolog, amire repülőre szálláskor vágyik az ember, hogy egy teljesen rémült nő elszáguldjon mellette, segítségért ordítva” – idézte fel  történteket egy utastárs.

Sajnos nem először fordul elő Boyle-lal, hogy kimerülten lehetetlen helyzetekbe kerül, ilyenkor általában személyi asszisztense kel érte útra és vele együtt tér haza a hallatlan népszerűségnek örvendő, minden idők legsikeresebb felfedezett énekesnője.