Amber Rose kitette, amije csak van az Instagramra

Rose minden szabálynak eleget téve mutatta meg mellét a közösségi oldalakon - feministaként úgy érzi, ez kötelessége.

Amber Rose egyáltalán nem cél nélkül tette közszemlére kebleit legutóbb az Instagram és a Twitter oldalakon. Kanye West ex kedvese épp elég feministának tartja magát ahhoz, hogy a női mellbimbók szabadságáért szálljon harcba az említett oldalakon. Úgy véli, ezt pont az a nő teheti meg, aki már gyermeket szült, aki a legkevésbé óhajt üzletet csinálni a saját testéből.

 

Rose hosszas levelet írt ebben a tárgyban az énekesnő Pinknek és a magát egyre gyakrabban meztelenül mutogató Kim Kardashiannek is. Amber szerint mindkettejük, sőt, az egész Kardsahian családnak a jó ügy mellé kellene állni és felszabadítani a nők gátlásait. Ha akad aki ezt hatásosan tudná tolmácsolni, hát bizonyára egy olyan celeb, akiről a bulvárlapok naponta több cikkben is megemlékeznek.

Amber Rose. Fotó: Sipa USA

Amber Rose. Fotó: Sipa USA

A feminista törekvések ellenére Amber tiszteletben tartotta az említett oldalak felhasználási szabályzatát és így nem tiltatta le a fotóját az oldalakról. Az érdekesség az, hogy azok, akik egy ilyen fotót meztelen képnek titulálnak valószínűleg most az egyik mellbimbó kisatírozása után is ugyanazt látják, mint satírozás nélkül…