Újabb szakítás a láthatáron: kevesli a havi apanázst a kitartott "szerelmes"

Úgy tűnik, a Kardashian-klán nagyasszonya kevés "tartásdíjat" fizet 25 évvel fiatalabb szerelmének. Kapcsolatuk válságba került.

A 35 éves Corey Gamble zenei producer eddig elég jól vette új kapcsolata akadályait. Különösebben nem zavarta, hogy partnere, a 60 éves Kris Jenner havi 20 ezer dollár zsebpénzt biztosít a számára, hogy képes legyen lépést tartani a családjával. Az sem okozott számára nehézséget, hogy Kris gyermekei közül ketten alig valamivel fiatalabbak nála. De még attól sem riadt vissza, hogy alkalom adtán elkísérje Krist nyilvános megjelenésekkor – elvégre így viselkedik egy szerelmes férfi. Még akkor is, ha éppen ez a szerelem elég jól jövedelmez a számára.

Kris Jenner Párizsban. Fotó: GC Images

Kris Jenner Párizsban. Fotó: GC Images

Kris Jenner. Fotó: Intsagram

Kris Jenner. Fotó: Intsagram

Hogy pontosan mi változhatott az eddigiekhez képest, nem tudni, annyi sejthető, hogy Kris és Corey kapcsolata válságba jutott. A rossznyelvek szerint Corey ugyanis kevesellni kezdte a havi juttatást, mondván Kris egyre többet vár el tőle, többek között azt, hogy vegyen részt a klán életéről készülő valóságshow-ban. Corey pedig ezt már tekinti annyira egyértelmű kívánságnak, vagy hát, nyilván létezne az a pénz, amiért ezt is bevállalná. Ám, úgy tűnik, Krisnek sem annyira egyértelmű már, hogy erre a kapcsolatra ennyit áldozzon. Hiába, ő is tudja, ha egy kapcsolat egyszer zátonyra fut, azon még a pénz sem segíthet…