Így festenek Obama elnök gyönyörű nagylányai

A lányok a szemünk előtt cseperednek csinos nagylánnyá, és lassan felnőtt nővé. Malia és Sasha első hivatalos vacsorájukon vettek részt édesapjuk mellett.

Hogy a 14 éves Sasha Obama és 17 éves nővére, Malia vagyon mennyire feszengett élete első hivatalos állami vacsoráján, nos arról nem szól a fáma. Sokkal inkább arról, hogy Michelle és Barack Obama lányai lassacskán felnőtt nővé érnek. Így persze már teljesen érthető, hogy a szülők úgy döntöttek, a kanadai miniszterelnök és feleségének tiszteletére adott vacsorán a lányok is megjelenhetnek.

Malia Obama - Barack Obama lánya. Fotó: Sipa USA

Malia Obama (Fotó: Sipa USA)

Sasha asztaltársaságát a gyönyörű Blake Lively  és kanadai férje Ryan Reynolds adta, míg Malia édesapja testvérével, azaz a nagynénjével és annak férjével, valamint a Grace klinika sztárjával,  Sandra Oh színésznővel ült egy asztalnál.

Sasha Obama - Barack Obama lánya. Fotó: Sipa USA

Sasha Obama  (Fotó: Sipa USA)

A gyönyörű estélyibe öltözött Obama lányokról a kanadai miniszterelnök sem feledkezett el, megemlítette ugyanis, mennyire varázslatosnak tartja a az ifjú hölgyeket, s ha lehetne ő is szeretne még egyszer úgy tinédzser lenni, hogy édesapja a világ első számú embere.
Érdekes lenne ugyanerről megkérdezni a Sashát és Maliát, akik tinédzser koruk éveit a világtól elvágva, állandó védelem alatt töltik. Lehet, hogy ők talán a kanadai miniszter bőrében szeretnének már felnőttként lenni…