Drámai hatású dekoltázsával milliókat varázsol el

Az énekesnő pontosan tudja, mivel fekteti két vállra rajongóit.

Nicki Minaj soha nem állt szégyenlős lány hírében. A 28 éves rapper szíves-örömest készített és készít magáról szelfiket, különös tekintettel méretes fenekére, amiért rajongói külön leborulnak előtte. (Hiába, az ízlésről nem lehet vitatkozni.) Szélcsendes időkben (lásd miért írjon rólam a sajtó, ha éppen semmit nem csinálok?) pedig szükség van néhány olyan, a közösségi oldalakon felbukkanó fotóra, bejegyzésre, amelyekkel újabb hullámokat kavar.

Nicki Minaj. Fotó: Instagram

Nicki Minaj. Fotó: Instagram

Legutóbbi szelfije ebből a szempontból elég jól sikerült. Minaj 50 millió(!) Instagram követőjéből ugyan eddig néhány százezren tekintették meg és lájkolták az önfotót, ők viszont szenvedélyesen rajongnak Minaj idomaiért. Merthogy ezen a fotón Nicki méreten felüli dekoltázsa lenne a lényeg.

Nicki Minaj. Fotó: Rex Features

A “szende”Nicki egy másik fotón. Fotó: Rex Features

A rózsaszínű virágos melltartó jól emeli ki mindazt, amit kell, Nicki sminkje: barack színű szájfénye, védjegyévé vált vastagan kihúzott szemhéja és óriási szempillái tulajdonképpen eltörpülnek a dekoltázs látványa mellett. Legalábbis ezt mondják a rajongók. Akik, tegyük hozzá, mindig elfogultak imádatuk tárgyával…