Csipkés fehérneműben, ruhátlanul, intim fotókon pózoltak

Mielőtt igazi sztárok lettek volna, róluk is készült néhány művészi akt vagy intim fotó.

Pályakezdő leendő sztárok számára egyértelmű, hogy valahogy ki kell tűnni a rengeteg ugyancsak nagyon tehetséges, csinos, jó mozgású és jó képű társ közül. Még egyértelműbb, hogy a jó, karizmatikus fotók sokat lendítenek a karrierjükön. Így aztán nagyon sokan vállalkoznak arra, hogy egy-egy fotós előtt levetkőzzenek vagy éppen intim hangulatú pózokban mutassák meg magukat.

Hurley a The Royals premierjén. Fotó: Camera Press

Vajon a mostani Liz Hurley magára ismer Stoddart fotóin? ( Fotó: Camera Press)

John Stoddart, brit fotós azok közé tartozik, akik tucatszám készítettek hasonló jellegű felvételeket másfél-két évtizeddel ezelőtt olyan akkor még ismeretlen színésznőkről, színészekről, akikben látott fantáziát. Így került a kamera elé Catherina Zeta-Jones, Tilda Swinton, Daniel Craig vagy a modell Liz Hurley is.

 

Catherine Zeta-Jones. Fotó: Camera Press

Catherine Zeta-Jones negyven felett is rroppant szexis. Fotó: Camera Press

Most ezeket a képek kerülnek kalapács alá pénteken, vélhetően jelentős bevételt hozva az aukciós ház és a fotók tulajdonosának. S hogy a mai nagy sztárok vajon mit szólnak mindehhez? Nos, nyilván nem felejtették el ezeket az éveket, fiatalságukat, szépségüket pedig most fekete-fehéren, komoly fontokra vetítve láthatják majd viszont…