Kiderült: súlyos betegséggel kell szembenéznie a Playboy lánynak

A Playboy magazin alapítójának fiatal és gyönyörű felesége komoly betegséggel küzd.

Crystal Harris, egykori Playboy nyuszi, jelenleg a 89 éves Hugh Heffner felesége gyakran harcol képzeletbeli betegségekkel, mert saját bevallása szerint is hipochonder. Sokféle súlyos kórt diagnosztizált már magának apró, jelenéktelen tünetekből, ám nem olyan régen egyre több jel mutatott arra, hogy Crystal tényleg beteg lehet.

London, 2013. január 1.2011. június 4-én Londonban készített felvétel Hugh Hefnerről, a Playboy amerikai erotikus magazin alapítójáról (b) és barátnőjéről, Crystal Harris amerikai-brit manökenről. Hefner 2012. december 31-én este feleségül vette a nála 60 évvel fiatalabb barátnőjét. (MTI/EPA/Daniel Deme

Hugh Hefner, a Playboy amerikai erotikus magazin alapítója és neje, Crystal Harris amerikai-brit manöken. Fotó: MTI/EPA/Daniel DemeGyakori izomgyengeség, ízületi fájdalmak, kimerültség és fejfájás jelentkezett nála, orvosai pedig rendre azt mondták, hogy a különös kór kizárólag Crystal fejében létezik, hiszen annak létét semmilyen vizsgálat nem támasztotta alá. Crystal azonban nem hagyta annyiban, folyamatosan kutatott a neten, míg arra a következtetésre nem jutott, miszerint valószínűleg Lyme-kórban szenved. Feltételezését azonmód megosztotta orvosával, aki egy egyszerű teszt elvégzése után kimondta: Crystal valóban Lyme-kóros.

„Nem is emlékszem arra, hogy megcsípett volna kullancs, az igaz, hogy a piros foltot már régebben észleltem magamon” – idézte fel Crystal.

A betegség antibiotikumos kezelés nélkül súlyos következményekkel járhat, idegrendszeri elváltozásokat okozhat, de előfordulhat agyhártya- illetve agyvelőgyulladás is. Szerencsére Harris még idejében diagnosztizálta a betegséget, így, ha sokáig is tart a kezelés, de minden esélye megvan arra, hogy felépüljön a Lyme-kórból.