Elhagyta barátja a bemondónőt, aki DiCaprio hotelszobájában töltötte az éjszakát

Leonardo pár hete nyerte meg a legjobb színésznek járó BAFTA-díjat, mely után egészen a hajnali órákig, egy ír szépséggel, Laura Whitmore-ral ünnepelte győzelmét hotelszobájában.

A The Sun magazin szerint Leonardo DiCaprio azután invitálta magához a tévébemondónőt, hogy véget ért a nagyszabású filmes rendezvény. Az akkor még párkapcsolatban élő Whitmore először hűvösen viselkedett a szívtipróval, de aztán beadta a derekát és együtt távoztak a helyszínről.

Nem csodálkozunk rajta, hogy Leo szemet vetett rá. Fotó: Rex Features

Nem csodálkozunk rajta, hogy Leo szemet vetett rá. Fotó: Rex Features

Leo és Laura nem kettesben, hanem több baráttal együtt folytatta a bulizást a szállodai lakosztályban, ezért is szivárgott ki, hogy igen közel kerültek egymáshoz. A The Mirror magazin hozta le a hírt, hogy Rory Williams, a Sunset Sons énekese szakított barátnőjével, mivel a zenei karrierjére szeretne most koncentrálni, de állítólag a DiCaprio-s ügy adta meg neki a végső lökést a lépéshez.

Ha a tévés akkor este nem megy el a színésszel, lehet, hogy helyre tudták volna hozni kapcsolatukat, de ezzel Laura csak tetézte párkapcsolati gondjait. Sajnos most két szék közé a padlóra esett, hiszen Leo másnap már Chiltern Firehouse partiján fűzte a fehérneműmodellt, Roxy Hornert és rocker pasija sincs már meg.