Látott már kéregetőt 20 milliós Audival elhajtani?

Alaposan felborította az angliai Cornwall város életét egy Facebookon közzétett videó, melynek az egyik helyi kéregető a főszereplője. A felvételen egy húszmillió forintos Audi TT sportkocsival furikázik a hajléktalannak hitt fiatal férfi.

A 35 éves férfi állította, hogy nagymamája hagyta rá az autót, és a róla készült videó elterjedése után nem sokkal később el is lopták – írta az Express.

A helyiek értetlenül álltak a furcsa eset előtt: minden nap pénzt és ételt vittek a férfinak, mert azt hitték, éhezik és nincs otthona.

A szélhámosnak állítólag saját háza van Newquay-ben, jelenleg arra panaszkodik, hogy halálos fenyegetéseket kap. Saját bevallása szerint már az öngyilkosságon is elgondolkozott, és napok óta képtelen enni – de azt legalább tudjuk, hogy lenne mit.

A róla készült videóhoz 100 “rosszalló” hozzászólás érkezett, és egyre szélesebb körben terjed a szélhámosról készült videó is.

A rendőrség szerint természetes, hogy dühösek az emberek, de egy-két fenyegetésen kívül csak idióta kommenteket írnak a videóhoz. A biztonság kedvéért azt tanácsolták a férfinak, hogy jobban vigyázzon magára, esetleg a koldulást is abbahagyhatná.