Az énekesnő bátran közszemlére teszi kebleit - a neccpóló alá semmit nem vett

Miley Cyrus szereti mutogatni magát, kifejezetten bírja ha szinte már meztelenül jár-kel New York-ban.

Az énekesnő még mindig viseli Liam Hemsworthtől kapott eljegyzési gyűrűjét, tehát feltételezhető, hogy még mindig együtt vannak és az esküvőjüket tervezgetik. Azonban ebből kifolyólag azt gondoltuk, hogy a feleség szerepre készülő Miley Cyrus egy kicsit visszább fogja magamutogató stílusát, de a minap készült lesifotók alapján bizton állítjuk, ez nincs így!

Kattintson a sokkoló fotókért a képre!

Miley és Tish Cyrus New Yorkban vásárolgatott. Fotó: SIPA USA

Miley és Tish Cyrus New Yorkban vásárolgatott. Fotó: SIPA USA

 

A popsztár édesanyjával, Tish Cyrusszal vásárolgatott hétfőn New Yorkban és ki is nézett magának egy magas derekú farmernadrágot, amivel azon kívül, hogy éppen nem divatos, semmi gond nem volt. Viszont a próbálgatás közben kimelegedő Miley megszabadult mackós pulóverétől, mely alatt egy hálós topot viselt csupán, természetesen melltartó nélkül. Nem kell mondanunk keblei természetes valójukban villantak ki a ruhának erős túlzással sem nevezhető anyag alól.

Tish, aki nem csak szülőként, de az énekesnő menedzsereként is támogatja lányát, szemrebbenés nélkül figyelte tollászkodás közben. Még szerencse, hogy az utcán nem volt olyan jó idő, hogy derekára kösse a pulóvert, különben sokan mentek volna oszlopnak mind a járókelők, mind az autósok közül.