Hatan haltak meg balesetben éjszaka

A 47-es főút Derecske és Berettyóújfalu közti szakaszán hárman vesztették életüket, az M1-esen történt ütközésnek egy, a 85-ösön bekövetkezett frontális karambolnak két halálos áldozata van.

Súlyos baleset történt szombat este a 47-es főúton Derecske és Berettyóújfalu között, hárman meghaltak. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 32-es kilométernél. A kocsiban négyen utaztak, közülük hárman a helyszínen meghaltak. Egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a berettyóújfalui, hajdúszoboszlói és püspökladányi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból.

Halálos kimenetelű közúti baleset történt szombat este az M1-es autópálya Budapestről kivezető szakaszán a 23-as kilométerszelvénynél, eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ütközésben két másik személy is megsérült.

Frontálisan összeütközött két személyautó a 85-ös főúton, a veszkényi elágazásnál közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A balesetben két ember életét vesztette, rajtuk kívül egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Veszkényen, illetve Babóton keresztül terelik.