Kézzel próbálta eltakarni dekoltázsát - kicsúszott a blúzból

A lánybanda egyik tagja alaposan túllőtt a célon: a fém szálakból készült felső nem takarta el a mellét. De az is lehet, hogy ez volt a cél.

A Little Mix lánybanda tagjai ha nem is kézen fogva, de legalábbis együtt érkeztek a Brit zenei díjátadó gálájára. A dögös lányok, azaz Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock és Jesy Nelson el sem akarták hinni, amikor a Black Magic című számukat Brit Awards díjra jelölték. Jasy könnyek között mesélte el, négy éve már, hogy  arról álmodik, fellépnek majd a díjkiosztón, és tessék végre bekövetkezett a csoda. Igaz, hogy a brit X-factorban 2011-ben feltűnt csapat most nem nyert, de a lányok ettől függetlenül remekül érezték magukat. Ráadásul magukkal vitték édesanyjukat is, akik persze joggal voltak büszkék a Little Mixre. 


Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock and Jesy Nelson a Little Mix együtts tagjai. Fotó: Camera Press

A lányok, a lányok,  Little Mix lányok angyalok? Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock és Jesy Nelson . (Fotó: Camera Press)



Hogy Leigh-Anne anyukája mit mondott lányának az indulás előtt, nem tudni, az azonban feltételezhető, hogy Leigh nem engedett beleszólást az estélyi ruhájának kiválasztásába. Így történhetett az a kis malőr, hogy a fém szálakból álló "blúza" nem takarta el megfelelően a dekoltázsát, a kelleténél jobban félre csúszó aranyozott dzseki pedig láthatóvá tette a mellét. A fotós pedig aki csupán ilyen típusú balesetekre vadászik, kapva kapott az alkalmon...

Perrie Edwards and Leigh-Anne Pinnock - a Little Mix együttes tagjai. Fotó: Camera Press

Perrie Edwards and Leigh-Anne Pinnock - a Little Mix együttes tagjai. Fotó: Camera Press