Távozik a képernyőről az állandóan bakizó műsorvezető - túl sok volt a panasz

A tehetségkutatóból nem csak Olly Murs, de az egyik bíra is kilépett.

Most már hivatalos, Olly Murs nem vállalja az X-Factor brit változatának műsorvezetését a következő évadban.

Egy hete már felröppentek olyan pletykák, hogy az eredetileg énekesként befutott Olly-nak felajánlották, hogy önként távozhat, mielőtt elbocsátanák. A popsztár mindeközben azt nyilatkozta, hogy a szíve a zenéhez húzza, ezért is mond le a lehetőségről.

Caroline Flack és Olly Murs. Fotó: Rex Features

Caroline Flack és Olly Murs. Fotó: Rex Features



Bár Simon Cowell és a vezetés is tagadja, hogy ilyesmire sor került volna, belső körökben állítólag egyértelmű volt, hogy a sokszor bakizó Murs a jövő évadban nem kerülhet képernyőre.

Az ősszel tényleg nagy botrányt kavart Olly tévedése, amikor a mentorok szavazása előtt a mellette álló versenyzőt, Monica Michaelt hozta ki vesztesként. A sztoriban az a legkínosabb, hogy a végén a mentorok is Monicát találták gyengébbnek, neki kellett távoznia, ami azt sugallta a műsor nézőinek, hogy mindez előre le volt zsírozva.

Pár napja azt is biztosan lehet tudni, hogy Murs műsorvezetőtársát, Caroline Flacket menesztették a tehetségkutatóból, sőt az egyik bíra, Nick Grimshaw sem óhajt tovább műsoron lenni. Ha nem is igaz, hogy rákényszerítették a lépésre, Olly valószínűleg Caroline miatt sem maradt volna, nyílt titok ugyanis, hogy egy párt alkotnak.