Kilakoltatná saját nagynénjét a pénzéhes filmsztár

Shia LaBeouf egy családi kölcsönt szeretne így visszaszerezni.

Tavaly már megnyert egy pénzügyi csatározást nagybátyja ellen, most édesanyja testvére a soron következő, akit mindenéből kiforgatna a Transformers sztárja, Shia Labeouf.

A színész jó pár évvel ezelőtt adott állítólag 800 ezer (220 millió forint) dollárnyi kölcsönt édesanyja öccsének, Barry Saidenak, aki a korábbi megállapodásukat megszedve, nem adta azt vissza. Bár a bíróság helyt adott Shia követelésének, ő mégsem elégszik meg az általa kölcsönzött összeggel, kamatostul követeli vissza pénzét és ha kell, nagynénjét is kitúrja lakásából, melyet ő szívesen betudna vigaszként. A lakás egyébként 2,5 millió dollárt ér (688,3 millió forint).

A színész amikor még híres volt...  Fotó: Rex Features

Shia LaBeouf. Fotó: Rex Features



Sharon Staide, a nagynéni mindeközben papírokkal próbálja igazolni, hogy ő az egyetlen, aki tulajdonosként vagy bejegyezve az ingatlanhoz és azt állítja, a nagyanyjától örökölt pénzből vásárolta azt, nem a Shiától kapott kölcsönből. A Pagesix információi szerint a színész azért adott pénzt nagybátyjának, hogy a munkaközvetítő ügynökségét megmentse a csődtől. Barry azzal védekezett a bíróságon, hogy nem tudott róla, hogy ezt a családi szívességet vissza kellene fizetnie.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy a nagybácsi tartozását, miért nagynénje kilakoltatásával szeretné rendeztetni az egyébként milliomos híresség.