Ki sem jött a szupermobil, már itt a szupertokja

Úgymond hivatalos a kiszivárogtatás: az LG bemutatta a még be sem jelentett LG G5 okostelefonhoz tervezett Quick Cover tokot.

Mintha előbb lenne a robbanás, és utána gyulladna a kanóc: tegnap megírtuk, hogy gyári Facebook oldalán csepegtetett némi információt az új G5-ről az LG. A nagy poén az Allways ON, azaz a mindig bekapcsolva funkció, ami emberi számítás szerint azt jelentheti, megoldották, hogy a mobil a legfontosabb információkat bekapcsolás nélkül, folyamatosan képes kijelezze.

Ma meg a képtelen hír ért bennünket, hogy a hivatalosan még nem is létező csúcstelefonhoz a koreai óriás bejelentette az új, érintőfunkcióval ellátott védőtokját, a képgalériánkban látható LG Quick Cover tokot.

A felhasználók a tok kinyitása nélkül hozzáférhetnek a mobil legfontosabb funkcióihoz.


A szokott marketing hype lihegő megfogalmazásában a dolog úgy hangzik, hogy az „LG arról ismert, hogy megelőzi korát, ami most abban is tetten érhető, hogy előbb mutatta be a kiegészítőt, mint a terméket, amelyikhez tartozik”. A Cover új funkciókat kínál: a felhasználók a védőtok kinyitása nélkül is fogadhatják bejövő hívásaikat vagy kezelhetik emlékeztetőiket.

Az új készülék még hivatalosan be nem jelentett Always ON kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a pontos időt, a dátumot, a bejövő értesítéseket — a védőtok ezt zárt állapotban is lehetővé teszi. Hogy az állítólagos LG G5-tel a lehető leginkább harmonizáljon, az LG egyedülállóan fényes, fémesen csillogó filmréteggel is ellátta a Quick Cover tokot.

Vagy? Biztosat február 21-én tudunk majd, a barcelonai MWC-n, ahol az LG bemutatja a G5-öt.