Napi horoszkóp - 2015. november 25., szerda

A Kosnak egyelőre meg kell elégednie egy átmeneti helyzettel, az Ikreket kisebb betegség dönti ágynak, a Szűz előbbre léphet a munkahelyi ranglétrán.

Kos (március 21.-április 20.)
Ameddig végleges megoldást nem talál, addig meg kell elégednie egy átmeneti helyzettel. A mérgelődés és a morgolódás teljesen felesleges, mert mások hangulatát is tönkreteheti. Tegyen meg mindent, ami csak a módjában áll, hogy minél hamarabb túl legyen a problémán, s hogy végre nyugodtan teljenek a napjai. Akkor környezete is megkönnyebbül és fellélegzik.


Bika (április 21.-május 20.)
Legyen résen, mert az egyik közeli ismerősük zavart akar kelteni a kapcsolatukban. Szeretne minél több időt tölteni az otthonukban, és a közös programjaikban is részt venni. A magányára hivatkozik, de az igazi okot eltitkolja. Kilóg a lóláb, mert látványosan közel akar kerülni a párjához, elhalmozza dicséreteivel. Próbálja meg finoman, de határozottan távol tartani.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Igen mozgékony, ezért még akkor sem akar ágyban maradni, mikor beteg. Most viszont szívesebben lábadozna még egy darabig, mert a kedvese igen nagy szeretettel ápolja. Betart minden, az orvos által javasolt utasítást, sőt beveszi még a legkeserűbb gyógyszert is. Bár máskor ettől a hideg is kirázná. Direkt jól jött ez a betegség, mert közelebb kerülnek egymáshoz.

Rák (június 22.-július 22.)
Csak nagy nehezen enged az unszolásnak, hogy elkísérje az egyik ismerősét egy előadásra. Az igazat megvallva semmi kedve sincs, de nem tud ellenállni a kedves invitálásának. Gondolja, valahogy csak kibírja, de szerencsére kellemesen csalódik. Sőt olyannyira élvezi, hogy elhatározza, máskor is vele tart. Rég volt ilyen kellemes estéje, és egymással is jól kijönnek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Igazi hősként viselkedik, és ezért minden elismerést megérdemel. Rendkívül nagy a csábítás, mégis képes ellenállni és visszautasítani egy igen kedvezőnek tűnő ajánlatot. Kihívások mindig újabb és újabb teljesítményre ösztönzik, de most ezzel sem igen törődik. Inkább marad a megszokott és jól bevált munkájánál, amelyben mindennap nagy örömet találhat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szép munkát ad ki, amivel feljebb kerül a munkahelyi ranglétrán. Örömébe azonban némi üröm is vegyül, mert a riválisai nem nézik jó szemmel a sikereit. Egységben az erő jelszóval megpróbálnak összefogni, és igyekeznek mindent elkövetni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák. Borsot akarnak, törnek az orra alá, hogy a hírnevét csorbíthassák.



Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem teljesen tiszta a lelkiismerete, ezért hajlamos a mellébeszélésre. Semmiképpen nem szeretne lebukni, mert tökéletesen tisztában vele, hogy akkor annak mi lesz a következménye. Eddig még mindig sikerült megúsznia, most is a szerencséjében reménykedik. Sajnos nem veszi komolyan az ismert mondást, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egy izgalmas munkahelyi szerelem van kibontakozóban, bár a külvilág egyelőre ebből nem lát semmit. Inkább két, örökösen egymással civódó embert látnak, akik mintha ki nem állnák egymást. Ám aki jártas a szerelemben és jó emberismerő, annak a testbeszédük és a gesztusaik mindent elárulnak. Jobb is, ha erős vonzódásukat eleinte még sűrű homály fedi.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nagyon ügyesen keveri a lapjait, mert a párja azt sem tudja, hogy hova kapja a fejét. Egyszer távolságtartó, hideg, mint a jég, míg a következő pillanatban szenvedélyes és tüzes. Nehezen tudja kiismerni, és épp ebben rejlik a varázsereje. Élvezi, hogy kiismerhetetlen, mert így az ujja köré tudja csavarni a kedvesét. Kétségtelen, hogy nagyon sikeres megoldás.

Bak (december 22.-január 20.)
Sikeresen ötvözi a megbízhatóságot a kitartással, ezért is könyvelhet el a mai napon sok elismerést. Az elképzelését kitartóan meg akarja valósítani, nem retten meg még a nehéz akadályoktól sem. Elszántságával rendszerint eléri, amit akar, hiszen az élet már megtanította rá, hogy egykönnyen ne hátráljon meg. Sikerei megerősítik abban, hogy most is jó úton jár.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nehezen viseli el a családi konfliktusokat, emiatt inkább a munkájában keres vigaszt. Mivel nem találja még a megoldást a béke helyreállítására, ezért inkább félrevonul, és hagyja, hogy a dolgok maguktól elmúljanak. Túl nagy sikerben ne reménykedjen, mert a problémák a legritkább esetben szoktak maguktól megoldódni. Sőt, leginkább még tovább súlyosbodnak.

Halak február (február 20.-március 20.)
Nehezen képes elhinni, hogy a makacsságával csak maga alatt vágja a fát. Pedig, ha hamarosan nem látja be, hogy tévedett, akkor nem sok idő kell hozzá, hogy egyedül találja magát a véleményével. Valami csodában reménykedik, hogy mindenki belássa, mennyire igaza van, pedig erre akár ítéletnapig is várhat. Szálljon le a földre és hamar kezdje a békülést!