Heti horoszkóp: 2015. november 23-29.

Az Oroszlán nehéz helyzetéből igyekszik kiutat találni, a Szűz szép sikert érhet el a munkahelyén, a Nyilasnak alig jut ideje szeretteire és saját magára.

Kos (március 21.-április 20.)
Ne bízzon csak a rutinjában, most azzal nem tudja leelőzni a riválisait. Most új és kreatív megoldásokon törje a fejét, máskülönben sokáig kényszerpályán fog mozogni.


Bika (április 21.-május 20.)
Nem szabad tétováznia, és gyors döntésre van szükség, mert versenyt kell futnia az idővel. Nem engedheti meg magának, hogy vesztesként kerüljön ki ebből a helyzetből.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Pénzügyi téren ne legyen nagyravágyó, elégedjen meg annyival, ami most éppen van. Kölcsönfelvételre még álmában se gondoljon, mert akkor csak fölöslegesen eladósítja magát.

Rák (június 22.-július 22.)
Kemény vitára számíthat, és nem lesz könnyű dűlőre jutnia az illetővel, de ha képes rugalmasan kezelni a dolgokat, akkor megegyezhetnek. Ha enged egy kicsit, biztosan jól jár.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nehéz helyzetéből igyekszik kiutat találni, ami sokkal nehezebb, mint ahogyan azt először gondolta. Túlságosan nem akar nagyvonalú lenni, de ki kell nyitnia a pénztárcáját.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szép sikert érhet el, ha továbbra is kitűnik munkahelyén a szorgalmával, mert a főnöke értékeli a munkáját. Anyagilag is megbecsülik, és ettől még inkább szárnyakat kap.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vigyázzon, hogy milyen döntést hoz, mert a következményeit akár évekig is viselheti. Ne hagyja magát befolyásolni és sürgetni sem, most csak a saját érdekét helyezze előtérbe!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Fölösleges kapcsolatokra ne pazarolja az idejét, és főleg ne a szeretetét. Az érdekbarátságokban nem sok örömét leli, hiszen jól tudja, csak ki akarják használni. Akkor meg minek?

Nyilas (november 22.-december 21.)
Megszámlálhatatlan teendői teljesen lefoglalják, alig jut ideje a magánéletére, pedig a párjának is van gondja éppen elég. Nehéz, de próbáljon meg a családi életben is helytállni.

Bak (december 22.-január 20.)
Több ajánlat közül is választhat, de nem érdemes kapkodnia. Mielőtt döntene, alaposan gondolja át, és azt válassza, amit minden szempontból tökéletesen megfelelőnek talál.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Makacsságával sok borsot tör a szerettei orra alá, pedig többre menne, ha inkább a problémák békés megbeszélésére törekedne. Nem is olyan nehéz a kompromisszumkötés.

Halak február (február 20.-március 20.)
Teremtsen lehetőséget bokros teendői között is egy kis kikapcsolódásra. A munkahelyi és a magánéleti gondok idegileg nagyon kifárasztják, de a pihenés jó ellenszer.