A savval leöntött arcú modell újra teljes életet él: férjhez ment

Katie Piper boldogságára talán nincsenek is szavak. A rengeteg gyötrelem és fájdalom után élete legszebb pillanatait élheti át.

Katie Piper a múlt hét péntekje óta hivatalosan is feleség. Ami több szempontból is mérföldkő az egykori modell, televíziós műsorvezető életében. És korántsem a papírokról van szó, hanem annak az állapotnak az éléréséről, ami sokaknak a világon a legtermészetesebb. Piper nemcsak egy új kapcsolatért harcolt meg, hanem gyötrelmekkel, kínokkal teli éveket élt át - konkrétan az életéért. Hiszen néhány évvel ezelőtt, 2008-ban, amikor exbarátja a nyílt utcán bosszúból savval arcon öntötte Katie-t, egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy a lány túléli-e a brutális támadást. Majd az sem, hogy arca, nyaka újra rendbejöhet-e, mint ahogy a mai napig időnként az is kétséges, hogy az ugyancsak komoly égési sérülést szenvedett nyelőcsövével tud-e táplálkozni. 

Katie Piper. (Fotó: Instagram)

Így néz most ki Katie. (Fotó: Instagram)



Mindezek ellenére Piper talpra állt, újra dolgozni kezdett, végül rátalált a szerelem, sőt tavaly márciusban megszületett kislánya, Belle Elizabeth. Kislánya születési híre után, december 6-án újabb bejelentés következett: Pipert eljegyezte Richard James Sutton televíziós műsorvezető. Így érkezünk el a múlt hét péntekjéig, amikor is a boldog pár mesés esküvőn házasodott össze. "Bár kislányom születése megelőzi, de összeházasodni Richie-vel életem legszebb napja és boldog vagyok, hogy ezeket a pillnatokat megoszthattam a családommal és a barátaimmal" - lelkendezett Piper. Bár az esküvői képek nem kerültek nyilvánosságra, de erre a linkre kattintva megnézhetik a Piper esküvői ruhájáról készült vázlatot.