Legjobb barátjával szűrte össze a levet Emma Watson

Nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő nem szingli többé, de amíg ezt beismeri, itt van minden, amit tudni érdemes az új barátról.

Roberto Aguire egy nagyon tehetséges színész és producer, aki nem utolsósorban bosszantóan jóképű is. A srác mexikói születésű, de nagyrészt Svájcban nevelkedett, most pedig Los Angelesben él.

Roberto Augire, Emma Watson új pasija. (Fotó: Facebook)

Roberto Augire, Emma Watson új pasija. (Fotó: Facebook)



A fiatal tehetség számos filmben szerepelt már, legutóbb Robin Williams egyik legutóbbi filmjében, a Boulevard-ban volt látható, aminek köszönhetően igen jó kapcsolatot sikerült kialakítania a néhai legendás komikussal.

Emma és Robert még a Harry Potter forgatásain botlottak egymásba, ahol a most 27 éves fiatalember a speciális effektusok részlegen volt gyakornok. Nagy szerencséjére az egyik nap véletlenül összefutott Emmával, akivel aztán a kölcsönös szimpátiának hála fél napot végigcseverészett .

A két fiatal azóta sem vesztette el a kapcsolatot, hiába a távolság, igazán jó barátok lettek. Watson többször vitte már magával Aguirét nyilvános eseményekre, akkoriban természetesen barátként. Most pedig a pletykák szerint komolyabbra fordult kapcsolatuk, amit remélhetőleg hamarosan ők maguk is bevallanak.