Julia Roberts megmutatta a gyerekeit és a férjét is

Ritka pillanat, hogy a Moder család együtt jelent meg egy nyilvános összejövetelen, és ezt még egy fotó is tanúsítja.

Julia Roberts Oscar-díjas színésznő, amennyire csak lehet, kerüli a nyilvánosságot. Ritkán bukkan fel olyan rendezvényeken, amelyeken más sztárok, celebek előszeretettel nyüzsögnek, gyerekeit pedig talán így együtt még nem is láthatta a nagyközönség. Roberts most kivételt tett, családjával együtt ment el ugyanis Kelly Slater profi szörfös ruhakollekciójának bevezető partijára. Egy fotó erejéig pedig a színésznő most a házigazda jobbján megmutatta az ikreket, a 10 éves Phinnaeust és Hazelt, a 8 éves Henryt és férjét, Danny Modert, akivel 13 éve alkotnak egy párt. Ellenállhatatlanul helyesek voltak mindannyian: a gyerekek lazán, sportosan felöltözve, Roberts és Danny pedig elegánsan pózolt a "vörös szőnyeges" baráti fotózáshoz.

Julia Roberts. (Fotó: Rex Features)

Julia Roberts. (Fotó: Rex Features)



Nem a Roberts-Moder család volt az egyetlen ismert família a rendezvényen, hiszen mellettük feltűnt Cindy Crawford a férjével és gyerekeivel, Kaival és Preslyvel, valamint Chris Hemsworth, Elsa Pataky és gyerekeik is felbukkantak.

Roberts egyébként megtiszteltetésnek és saját jogának tartja, hogy háromféle ételt főzzön egy nap a családjának, csak épp ez az a szintje a luxusnak, amit eddig még nem sikerült teljesítenie - mesélte a Marie Claire magazinnak.