Zavarba ejtően valóságos kijelzőket hoz a Samsung

Meghökkentő monitorokat, tévéket hoz a a szeptember 4-9. között nyitva tartó IFA 2015 szakvásárra a koreai óriás.

Minden leírásnál többet mond az alábbi képgaléria: a Smart Signale kijelzők képesek bármilyen üzleti vagy kereskedelmi helyzetben eredeti látványt teremteni.

Esetükben a kijelző technológiája a tisztább képminőséget az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi ütőképessé. Ezúttal talán tényleg nem a gyártó marketing túlzásáról van szó, mikor a jövő üzleti világába való betekintésről beszél.

Zavarba ejtő kijelzők a Samsungtól


Olyan áruházakról és boltokról van szó, amelyek a mozgást és vásárlói érdeklődést érzékelő technológiák segítségével célzott hirdetési tartalmakat közvetítenek a benn járkáló vásárlóknak. Vannak virtuális próbafülkék és tükör kijelzők, amelyek a kiegészítők interaktív katalógusával segítenek választani a ruhák közül.

Az átlátszó OLED kijelző érdekes belsőépítészeti megoldásokat kínál azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje (150 cd/m2), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45 százalék) és a minőségi képmegjelenítése segíti a promóciós és más információs tartalmak célba juttatását.

A Smart Signale tévék (SSTV) a kis- és középvállalkozásoknak, vagy akár a mikrovállalkozásoknak teszi lehetővé a szórakoztató, egyedi szöveges-, képes- vagy videotartalmak, hirdetések, valós időben közvetített adások létrehozását, amelyeket azonnal képernyőre is lehet vinni.