Pörögj rá ezekre a bulizóappokra!

Megy a Volt Fesztivál, jön a Balaton Sound és a Sziget. Ezekkel az alkalmazásokkal olcsóbban, gyorsabban és kényelmesebben lehet lazítani és biztosan nem maradunk le a legjobb programokról.

Alább található öt alkalmazás a tökéletes fesztiválélményhez. Olcsóbb belépő, programszervező, barátkereső, túlélőcsomag - kell ennél több?

1. Személyre szabott programbeosztás

Szerencsére már majdnem minden fesztivál rendelkezik saját mobilalkalmazással, amivel már otthon, a kanapén ülve megtervezhető melyik koncertekre akarunk menni. Így nem maradunk le egyik kinézett előadóról sem, és a spontán programokat is szabadabban tudjuk tervezni. (VOLT, Balaton Sound, Sziget)

01

2. Napijegy olcsóbban, akár az utolsó pillanatban is

Ha még nincs belépő, jó hírünk van: a Simple alkalmazással sorban állás nélkül, akár négyezer forinttal olcsóbban vehető napijegy mindhárom nagy fesztiválra. Ráadásul még a belépőjegy kinyomtatásával sem kell bíbelődni, elég az appba érkező vonalkódot karszalagra váltanunk bármelyik normál vagy VIP jegyátvételi pontnál, és ha kibuliztuk magunkat taxit is lehet rendelni szintén az alkalmazáson keresztül. Vásárolható autópálya-matrica és parkolójegy is.

02



3. Az akku sem okozhat problémát

Lemerül a telefon a sok fotózástól, pedig még csak este tíz van? Az Akkumulátor HD+ tevékenység szerinti lebontásban jelzi, mennyi idő van hátra a telefon lemerüléséig, időben elérhetünk tehát a legközelebbi telefontöltő állomásig.

03

4. 10/10-es túlélőfelszerelés

Napkrém, esőkabát, frissítő kendő, száraz sampon és kézfertőtlenítő: apróságok, azonban a nyári bulimaratonon mind életmentő társak lehetnek. A Packing Point alkalmazás segítségével villámgyorsan ellenőrizhetjük, hogy velünk van-e az összes nélkülözhetetlen fesztiváli kellék.

04

5. Legyen teljes a buli!

05

Elvesztettük egymást a barátainkkal a Nagyszínpad előtti forgatagban? A Foursquare Swarm alkalmazása segítségével pontosan lehet tájékozódni, hogy melyik helyszínen buliznak az ismerősök – rólunk viszont csak az tud meg infókat, akinek megengedjük.