Eltűntek Paris Hilton felpolcolt keblei - átlátszó ruhája mindent megmutatott

Az örökösnő mellmérete pár éve megsokszorozódott - most ellenben valami nagyon fura dolog történt…

Hónapokig tagadta, hogy megműttette kebleit, egy idő után viszont már mindenki tényként kezelte az operáció tényét. Paris Hiltont mindig is zavarta fehérneműjének kisméretű kosara, ám jó ideje csak felpolcolt gigadekoltázzsal lehetett látni a hírességet.

Paris Hilton dekoltázsa februárban. (Fotó: Wire Image)

Paris Hilton és egykori dekoltázsa februárban. (Fotó: Wire Image)



Paris éppen Milánóban promózta a minap legújabb dalát, ahol mindenki szemrevételezhette a sztár bájait, melyről szemmel láthatóan ő csak később szerzett tudomást. Az áttetsző felsőben ugyanis, a nagyobb fekete minta ellenére, hosszú perceken át lehetett látni teljes valójukban Paris domborulatait, aminek kapcsán rögtön megfogalmazódott bennünk a kérdés: hová lettek a szőke szépség elhíresült, dús keblei?

Rögtön észrevettük, hogy a feszes szettben Hilton mellei természet adta méretüknél is apróbbnak látszottak. Egyelőre nem fejtettük meg a rejtélyt, mindenesetre elképzelhetőnek tartjuk, hogy az örökösnő tényleg igazat mondott korábban mellműtétjéről és valóban csak egy csodamelltartónak köszönhette hatalmas dekoltázsát. De ha a szűk ruha volt a hibás, akkor javasoljuk, ne passzírozza bele legközelebb bájait egy ilyen ruciba!