Önbizalmat akart szerezni, ezért indult a Magyarország szépe versenyen

Újabb két versenyző bemutatkozó videóját nézheti meg itt a hirado.hu-n.

A Magyarország szépe vasárnapi döntőjéig minden nap megismerkedhetnek két-két versenyzővel. Bemutatkozó videóikban arról beszélnek, hogy miért jelentkeztek a versenyre. A hirado.hu olvasói már láthatták a bikinis előválogatásról készült képeket, és a döntősök fürdőruhás felvonulásáról készült videót. Múlt héten beleshettünk a kulisszák mögé a herceghalmi felkészítő táborban, és egy spártai edzésen is részt vettek a lányok. Egyikük pedig megríkatta Sarka Katát.

A komlói Orosz Rea úgy érezte, nem kap elég pozitív visszajelzést az élettől.

Bordás Cintia tavaly megnyert egy debreceni szépségversenyt, az adott neki bátorságot ahhoz, hogy megcélozza a Miss World Hungary címet.



A budapesti Viczián Viktória szerint nem elég szépnek, okosnak is kell lenni.

Koroknyai Virág 12 évesen megnyerte a Little Miss Hungary-t. Már akkor eldöntötte, hogy ha 18 éves lesz, elindul a versenyen.

Lepp Dorina szeretné bebizonyítani, hogy modell múlt nélkül is lehet valaki szépségkirálynő.

Mike Szabinának már van modell múltja, de szeretne "tovább lépni" a szépségiparban.

A zalaegerszegi Nagy Alexandra néhány hónapja kapott szemüveget, de sokkal dögösebbnek érzi magát tőle. Azt szeretné bebizonyítani, hogy szemöveges lány is lehet szépségkirálynő.

A Jánoshalmáról érkezett Dukai Babett nemzetközileg is elismert modellként, a világ legnagyobb divatházainak szeretne dolgozni.

A váci Oroszi Anna Dóra a mellrák elleni küzdelem fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, mert a betegségben a családja is érintett.

A kecskeméti Zoltán Eszter azért jelentkezett a Magyarország szépe versenyre, mert úgy érzi, ez az utolsó lehetősége, hogy megmérettesse magát.

A békéscsabai Blessing Agata Nmekini "félvér származása ellenére szeretné megmutatni, hogy ízig vérig magyar", és nagyon szereti Magyarországot.

Steingruber Virág már tavaly is részt vett a versenyen, idén pedig szeretne jobban szerepelni.