A legtöbb szavazat: Maesteszinhaz.hu

A Maesteszinhaz.hu online áruház nyerte az Év internetes kereskedője 2015 díjat a közönségszavazás, a vásárlói tesztek és a szakmai zsűri döntése alapján.

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért főszervezésében, az eNET, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Isobar társszervezésében megrendezett díjat kilencedik alkalommal adták át.

Horkay Barnabás (b) Zamjotov, Hegymegi Máté Mikolka, Blaskó Borbála (j2) Nasztya és Fehér László (j) Marmeladov szerepében Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című regényéből készült színmű próbáján a Szkéné Színházban 2015. június 3-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt



A többfordulós versenyben a közönségtől közel tízezer szavazat érkezett több mint 350 weboldalra, amelyek közül a legtöbb voksot kapott 20 webáruház jutott tovább. Olyan internetes kereskedőkre lehetett szavazni, amelyek magyarországi cégbejegyzéssel rendelkeznek és előző éves árbevétele nem haladja meg a 1,5 milliárd forintot - olvasható a közleményben.

A második helyen a Vilagitas.eu végzett, a harmadik helyet a Hadawebshop.hu nyerte a zsűri döntése alapján.

A tájékoztatás szerint a Ma este színház! online áruházat 2011-ben alapították, azóta az összes jelentős budapesti színház csatlakozott hozzájuk, és több mint százezer, amúgy üresen maradó színházi széket hasznosítottak sikerrel. Az nyertes áruház használhatja Az Év internetes kereskedője 2015 címet, valamint további díjakat is kapott, köztük a főtámogató MasterCard 500 ezer forintos fődíját.