Napi horoszkóp - 2015. május 7., csütörtök

Az Oroszlán anyagi helyzete a vártnál rosszabbul alakul, a Szűz legszívesebben elmenekülne a kapcsolata elől, a Mérleg feleslegesen aggódik.

Kos (március 21.-április 20.)
Rengeteg hatás éri, jók és rosszak vegyesen. Azonban semmi sem veszi el a kedvét, attól, hogy a mára kiszabott munkáját teljes mértékben befejezze. Az egész napi jövés-menés közben egy kellemes emberrel is megismerkedhet, de ne lelkesedjen azonnal, előbb jobban ismerje meg. Sok teendője ellenére is mindig étkezzen rendszeresen és nyugodt körülmények között.


Bika (április 21.-május 20.)
Kommunikációs nehézségek miatt nehezen ért szót a környezetével. Könnyen félreérti a legártatlanabb megjegyzést is és hamar felhúzza az orrát. A kimondatlanul maradt szavak, ha idejében nem kerülnek tisztázásra, hosszú távon akár vitákhoz, veszekedéshez vagy sérelmei dédelgetéséhez vezethetnek. Sokkal jobban teszi, ha mindent még időben, ott helyben tisztáz.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen nagyobb türelemmel a családtagjaival, belső feszültségét ne vigye haza! Inkább beszélje ki magából a problémáit és sportoljon vagy mozogjon többet. Rengeteg idegi energiával rendelkezik, ha felgyűlik és nem képes megfelelő módon levezetni, akkor az akár testi tünethez, asztmához is vezethet. Idegességében ne evéssel próbálja nyugtatni magát, mert komoly súlyfelesleget szedhet fel.

Rák (június 22.-július 22.)
A munkahelyén csalódás érheti, mert az a kollégája, akiben idáig feltétel nélkül megbízott mostanában igencsak kétszínűen viselkedik. Ügyesen helyezkedik, csak a saját érdekét nézi, és mindig azokkal barátkozik, akitől valami hasznot remélhet. Legyen résen, nehogy olyan információhoz juttassa, amivel saját magának kárt okoz, és ezáltal hátrányos helyzetbe kerül.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Anyagi helyzete a vártnál rosszabbul alakul, emiatt úgy érzi, mintha a szőnyeget kihúzták volna a lába alól. Nehezen viseli el a változásokat és főleg a pénzügyi nehézségeket éli meg rosszul, mert még elképzelni sem meri, hogy mi lenne, ha nem lehetne nagyvonalú. Méltóságon alulinak tartja, hogy filléreskedjen vagy kölcsönkérjen, esetleg, hogy adósa maradjon valakinek.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legszívesebben elmenekülne a kapcsolata elől, mert félelme a csalódás miatt rendkívül erős. A szíve és az esze komoly harcban áll egymással, mert a megérzése azt súgja, hogy ha marad, akkor annak nem lesz jó vége. A kedvese olyan hatalmas csáberővel bír, hogy úgy érzi, nem fog tudni ellenállni neki. Sokkal jobban jár, ha mégis marad, beadja a derekát és nem ellenkezik.  

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Fölöslegesen ne aggódjon, mert, mint mindig, most is van választási lehetősége. Először mindent alaposan gondoljon át, vegyen mindent fontolóra, és csak azután tegye meg a szükséges lépéseket. Amúgy sem szeret dönteni, akkor most miért kapkodna. Lehetséges, hogy nyugodtan és józan fejjel már egészen más színben látja majd a dolgokat. Ha kell, kérjen segítséget!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Érdemes lenne lassítani és most többet foglalkozni önmagával, hogy legyen ideje átgondolni az elmúlt időszak eseményeit. Tanuljon a hibáiból és az esetleges kudarcából, és vonja le a tanulságokat, mert csak így tud előbbre lépni és terveket készíteni. Mivel jól ismeri önmagát és a gyenge pontjait, ezért az önelemzés nem okozhat különösebb gondot. Nyomban el is kezdheti.  

 

Nyilas (november 22.-december 21.)
Jobban ügyeljen az időbeosztására, mert kissé félvállról veszi a határidőket. Mindenen jár az esze, csak nem a feladatain. A gondolatai elkalandoznak, és nehezen képes koncentrálni a munkájára, így hibákat is véthet. Legyen összeszedettebb, hogy ne kelljen felettesei jogos kritikájával szembesülnie. Kávé vagy tea segíthet, persze csak ha mértékkel fogyassza, nem kell túlzásba esni.

Bak (december 22.-január 20.)
Legyen mértékletes, ne vigyen semmit túlzásba, mert a megállás nélküli munkát letargia követheti. Nagyon fontos az óvatosság a közlekedésben, mert a fáradtság figyelmetlenséget okoz, és ilyenkor könnyen hibázhat. A nem sürgős elintéznivalókat halassza el máskorra, és foglakozzon azzal, amihez kedve van. Családjának is egy kiegyensúlyozott emberre van szüksége.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Végre egy csöndes nap, amikor nem kell bosszankodnia vagy rohannia. Élvezze a nyugalmat és azt, hogy a hangulata jónak mondható, mert minden az elképzelése szerint halad. Azonban ne bízza el magát, mert ez az idilli állapot bármikor megváltozhat, főleg ha az akaratát túlságosan rá akarja erőltetni másokra. Nem szereti, ha bármiben is korlátozzák, ezért most másokkal se tegye.

Halak (február 20.-március 20.)
Ügyesen forgatja a szavakat és ezáltal mindent elér, amit csak akar. Keresi azoknak az embereknek a társaságát, akiktől hasznot remélhet. Azonban nem veszi figyelembe, hogy az újdonsült ismerősök ingyen csak nagyon ritkán segítenek. Ne önmagából induljon ki, aki képes önzetlenül is mások segítségére sietni. Haladjon, ha lassan is, a saját útján, ne kérjen segítséget!