Meg sem tudott szólalni, csak zokogott a meglepetéstől

A színész, az imádni való sármőr és boldog apuka egészen elképesztő ajándékkal lepte meg édesanyját.

Ashton Kutcher, ahelyett, hogy egy üdvözlőkártyát és egy csokor virágot küldött volna édesanyjának anyák napja alkalmából, úgy döntött, valami egészen mással fogja meglepni a nagy napon. Diane házának teljes alagsorát felújíttatta, az anyuka a könnyektől és persze a csodás meglepetéstől szóhoz sem tudott jutni.

Ashton Kutcher és édesanyja, Diane 2002-ben. (Fotó: FilmMagic)

Egy archív fotó 2002-ből, Ashton Kutcher és édesanyja, Diane. (Fotó: FilmMagic)



Az iowa-i családi házat Ashton és mostohaapja együtt építették évtizedekkel ezelőtt, de édesanyja elképzeléseit azóta sem sikerült megvalósítania a családnak. Kutcher úgy gondolta, itt a megfelelő alkalom, hogy kifejezze szeretetét és háláját anyukája iránt, belefogott hát az átépítésbe. Bár a színész Los Angelesben lakik, a Houzz applikációja segítségével – melynek maga is befektetője - távolról is tudta irányítani a munkálatokat. Kutcher szülei már kinőtték a vidéki házat, a Bérgyilkosék sztárjának nemrég született kislánya, és húgának is lett egy kisfia, így az unokáknak már nem volt elég hely.

A teljes renoválás és az új dizájn kialakítása 27 napig tartott, ez idő alatt gyönyörű nappali, álomszép amerikai konyha, praktikus kamra, valamint egy nagyon kuckós „unokaszoba” is létesült, ahol biztosan jól fogja érezni magát a harmadik generáció. Ashton nagyon tartott attól, hogy nem fog tetszeni édesanyjának a változtatás, ám Diane könnyeit elnézve telitalálat volt minden, az utolsó szögig.

A büszke anyuka egy pillanatig sem sejtette, hogy fia ezt tervezi a háta mögött, miközben mit sem sejtve Los Angelesben segédkezett menyének az első pár hétben. Mint mondta, hatalmas meglepetésben volt része, ennél szebb ajándékot nem is kérhetett volna.