Napi horoszkóp - 2015. május 6., szerda

Az Ikreknek most komoly kitartásra van szüksége, a Rák végre szakíthatna egy rossz tulajdonságával, az Oroszlán egyre kényelmesebb és lustább.

Kos (március 21.-április 20.)
Ne féljen a változásoktól, mert az általában előbbre viszi, és nem más, mint egyfajta leszámolás a múlttal. Valamint végleges elengedése az elavult, és a fölösleges dolgoknak. A változtatási igény pedig a belső útkeresésben és a belső átalakuláshoz szükséges. Az első lépés nagyon nehéz, de ne aggódjon, mert a többi jön magától. Néha sajnos csalódnia kell, hogy bölcsebbé váljon.


Bika (április 21.-május 20.)
A megfeszített munkájához szükséges energiát ne a nehéz és a zsíros ételek evésével teremtse elő, mert ha nem mozog rendszeresen, akkor csak a derékbőséget növeli. A súlyfeleslegétől pedig csak nagyon sok idővel és kemény testedzéssel tud majd megszabadulni. A mértékletesség az élet minden területén, és hosszútávon is kifizetődő.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Céljai eléréséhez, és a sikerhez most nem elég csak a lelkesedés és az optimizmus, hanem nagyfokú kitartással is rendelkeznie kell. Nem lehet hivatkozni fáradékonyságra vagy kedvetlenségre, mert ha mindenbe csak belefog, de nem fejezi be, akkor önbizalma nem növekedhet. Igazából nem egy szorongós típus, de sikerélményre, mint mindenkinek, önnek is szüksége van.

Rák (június 22.-július 22.)
Minek fölöslegesen vitatkozni, amikor élhetnének úgy is, mint a galambok. Szakítson azzal a rossz szokásával, hogy a gondoskodás álarca mögé bújva teljesen fölöslegesen beleszóljon mások életébe. A nemes cselekedetet még véletlenül se keverje össze az irányítással. Egy függetlenséget kedvelő emberrel most igen meggyűlhet a baja, és a viaskodásba beletörhet a bicskája.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kényelemszeretete uralja a mai napját, emiatt nem sok kedve van bármit is csinálni. Pedig ha így folytatja, akkor hamarosan már körmére ég a munka. Sajnos ezzel tökéletesen tisztában is van, de ennek ellenére a legszívesebben, mint az oroszlán Afrikában, csak heverészne és sütkérezne a napon. Érzi, hogy nagy szüksége van egy kis lazításra. Igaza van, engedjen a csábításnak.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Komoly pénzügyi vitába keveredhet a felettesével, s bár tudja, hogy kérése jogos, de sajnos ennek most nem sok a jelentősége. Mivel nem önnél van a pénzes kassza, ezért sok beleszólása a dolgok menetébe nincs. Vagy ha igen, és a véleményének hangot is ad, annak biztosan nem lesz jó vége, mert új állás után nézhet. Legyen türelmes, és akkor lépjen, ha már új munkahelye van.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Túl sokat vállal fölöslegesen magára pedig éppen az ellenkezőjét kellene tennie. A feladata az, hogy csak a legszükségesebbet csinálja, és határozottan vissza kell utasítania az élősködők hadát. Lehet, sőt egészen biztos, hogy csökken majd a népszerűsége, de ezzel kellene a legkevesebbet törődnie. Minden csak elhatározás kérdése, és meglátja, ezután sokkal jobban érzi majd magát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Újdonsült kapcsolata szépen alakul, s ha nem kapkod, akkor lesz ideje megszilárdulni. Fontos, hogy megismerjék egymást alaposan, hogy el tudják dönteni, illenek-e egymáshoz. Amennyiben a sarkalatos pontok, mint a gondolkodásmód, és az életszemlélet hasonlók, akkor túl nagy baj nem lehet. Jó, ha közös az érdeklődési körük és ízlésük, valamint hasonló a mentalitásuk is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Az otthoni feszültség sajnos nem csökken, és annyira nyomasztó, hogy nem is képes a munkájára koncentrálni. Nagyon megviseli, hogy a kezdeti javulás után újra mélyponton van a viszonyuk. Reménye, hogy minden hamarosan jóra fordul, kezd alábbhagyni és emiatt nem is tudja, hogy mitévő legyen. Reálisan látja, hogy egy kapcsolat kiegyensúlyozott működéséhez kevés egy ember.

Bak (december 22.-január 20.)
A realitás embere, de most mégis abban, reménykedik, hogyha egy nagyobb nyereményre tenne szert, az jelentősen javítana az anyagi helyzetén. Egyre nehezebben viseli, hogy mostanában nem úgy költekezhet, ahogyan eddig megszokta. Nem szívesen térne le a jó bevált útról, de ha nem akarja adósságba verni magát, akkor átmenetileg el kell kezdenie takarékoskodni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy kicsit sem fogja vissza magát, gyorsan és pontosan visszavág, nem törődve azzal, hogy kit és mennyire bánt meg. Azon sem gondolkodik el, hogy igaza van vagy sem, mert az a lényeg, hogy az utolsó szó mindig az öné legyen. Félő, hogy lobbanékonyságának, és az éles megjegyzéséinek előbb vagy utóbb, de meg lesz az eredménye. Próbáljon kicsit uralkodni az indulatain.

Halak (február 20.-március 20.)
Egyre feljebb halad a ranglétrán és ezt nem csak a szorgalmának, hanem a tehetségének is köszönheti. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ezt anélkül érte el, hogy bárkit is félretolt volna az útjából.  Felfelé ívelő karrierje szerencsére a pénztárcájának vastagságán is meglátszik. Öröméhez az is hozzájárul, hogy most nem kell visszafognia magát, és végre bátran költekezhet.