Napi horoszkóp - 2015. május 5., kedd

A Kos elérhetetlen dolgok után vágyakozik, a Bika a boldogságban sütkérezhet, ha nem adja fel a tervét, az Ikrek bátran vágjon bele lakása felújításába.

Kos (március 21.-április 20.)
Vágyai nem a földön járnak, ezek csak a fantáziája szüleményei. Emiatt csalódás érheti, amit nagyon nehezen hajlandó tudomásul venni. Ugyanakkor nem adja fel, nem hátrál meg, pedig ezzel csak az időt húzza, ahelyett, hogy kézzel fogható dolgokkal foglalkozna. Fölösleges vágyakoznia elérhetetlen célok után, mert addig sok hasznos és értelmes nap megy veszendőbe.


Bika (április 21.-május 20.)
Sütkérezhet a boldogságban, ha elég merész, és nem adja fel a tervét. Kezdeményezése visszhangra talál, de ahhoz el kell indulnia az úton, mert csak így tud meggyőződni a célja helyességéről. Kockáztatnia kell persze, amit a legkevésbé se szeret, de máskülönben nem kapja meg azt, amire vágyakozik. Ingyen nem adnak semmit és ezt jó, ha figyelembe veszi. Valamennyi áldozatot hoznia kell.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Amennyiben lakásfelújításon vagy átalakításon töri a fejét, akkor bátran vágjon bele. Akár még hitel felvételén is gondolkodhat, mert lehetősége lesz rá, hogy visszafizesse. A pénz folyamatosan áramlik majd, és ha megmarad a realitás talaján, és kellőképpen beosztja, akkor minden vágya teljesülhet. Természetesen ne essen túlzásba, mert akkor még Dárius kincse se lesz elég.

Rák (június 22.-július 22.)
Nagyon jól teszi, ha apróságokon fölöslegesen nem izgatja magát. Mérlegelje, hogy megéri-e az idegeskedéssel akár az egészségét is kockáztatnia csak azért, hogy minden eseményről tudjon és elsőnek értesüljön róla. Ne akarja az események összes szálát a kezében tartania, és főleg beleszólni mások dolgaiba. Csak akkor lépjen a színre, ha erre kimondottan felkérik!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ma kimondottan szerencsésnek érezheti magát, mert minden az elképzelése szerint alakul. Környezete elismeréssel adózik a munkájának és a sikereinek. A szeretet dominál az életében a mai napon, és eszébe sem jut törekedni az egyeduralomra, amivel a szeretteinek kedvez leginkább. A munkahelyén kisebb konfliktus adódhat, de nem csinál hiúsági kérdést belőle.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Rengeteg a feladata, sokan a segítségére számítanak, de sajnos nem tud egyszerre több helyen lenni. Készítsen fontossági sorrendet és a kevésbé sürgős dolgokat halassza máskorra. Vigyázzon, hogy ne sorolja előbbre másoknál az erőszakos, követelődző vagy a nem megfelelő hangnemben kérőket. Most minden határozottságára szüksége van, ha nyugalmát meg akarja őrizni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nosztalgikus hangulatban van, és szívesen elmereng a múlt kellemes emlékein. Megsajdul a szíve, ha arra a kedvesére gondol, akivel olyan jól teltek a napjai. Szíve mélyén már bánja, hogy olyan könnyedén elengedte, és bármikor újra tudná vele kezdeni. Tudja, hogy kettőn áll a vásár, de fogalma sincs, hogy mit csináljon, mert a tét óriási és csak biztosra szeretne menni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A legváratlanabb helyen és a pillanatban ismerkedhet meg valakivel, akit már első látásra szimpatikusnak talál. A fantáziája meglódul és a szíve mélyén már reménykedik. Ez a kapcsolat kellemesnek tűnik, de legyen várakozó állásponton, ne siettessen semmit. A vidámság és az érdeklődő figyelem mindig vonzó, de a dicsérettel se fukarkodjon. Legjobb, ha szép lassan haladnak csak előre.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A mai napon mindenki az ön nyakába zúdítja összes baját, bánatát, amire nehezen tud nemet mondani. Csakhogy így nem halad a saját munkájával, pedig, ha elmarad vele, abból komoly kellemetlensége is származhat. Jobban jár, ha nem nyit tanácsadó irodát, ahol mások helyett akarja megoldani a problémákat. Ne gondolja, hogy ez önzőség, ha ebben az esetben csak a saját szekerét tolja.

Bak (december 22.-január 20.)
Alaposan gondolja meg, hogy kinek mit mond vagy mesél el, mert mostanában sok az irigye. Talán nem is gondol arra, hogy a legközelebbi rokona vagy egy igaznak hitt barátja is neheztelhet a sikerére. Nem kell, hogy nagy szerencse érje vagy megnyerje a főnyereményt ahhoz, hogy egy jó barátból egyik pillanatról a másikra ellenség legyen. A legkisebb öröm is irigységet kelthet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kapcsolata az új ismerősével szépen halad a maga útján, kár lenne kapkodással elrontani. Ne sürgessen semmit, hagyja, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Csak az igazat mondja, ne akarjon jobb színben feltűnni, mert később, ha az igazság kiderül, akkor a mellébeszéléssel könnyen elronthat mindent. De ha nem is hagyja el, a bizalma akkor is nagyon megrendülhet.

Halak (február 20.-március 20.)
A szűkmarkúság vagy a fösvénység nem tartozik a fő tulajdonságai közé, de azért nem kell két kézzel szórnia a pénzt. Hiszékenységre hajlamosítja a Neptunusz, a saját személyi bolygója, így nem nehéz pénzt kicsalni önből. Vigyázzon a megható történeteket előadó ismerőseire, és ne dőljön be a drámai történeteket előadó rokonainak sem! Úgyis csak a szívére akarnak hatni.