Napi horoszkóp - 2015. május 3., vasárnap

A Kos izgalmas napnak néz elébe, a Bika ma különösen vegye figyelembe szerettei kéréseit, a Nyilasnak nagyobb szüksége lesz a humorérzékére, mint gondolná.

Kos (március 21.-április 20.)
Izgalmas napra számíthat, mivel a kezdeti derűs hangulatra ború következik. A kisebb nézeteltérést komoly vita követi, ezért nagy önuralomra van szüksége. Semmiségeken kezdődik a kötözködés, azután komolyabb témák jönnek sorra, majd az anyagiak kerülnek terítékre. Ez a téma mindig érzékenyen érinti és nehezen képes megemészteni az alaptalan vádaskodásokat.


Bika (április 21.-május 20.)
Mozduljon ki a családjával az otthonából, szüksége van egy kis levegőváltozásra. Szereti a kényelmet és a saját, esztétikusan kialakított birodalmában érzi a legjobban magát. Főleg ha a megszokott hobbijával foglalkozhat, de a mai napon ne csak önmagára és a saját vágyaira gondoljon, hanem a szerettei igényét is vegye figyelembe. Kössenek kompromisszumot.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kár elrontania a kellemesnek ígérkező napot fölösleges szurka-piszkával. Mentségére szól, hogy nem tudatosan teszi, hanem a rossz kedvétől szeretne valamiképpen megszabadulni. Jó lenne, ha belátná, hogy a legrosszabb utat választja ezzel a viselkedéssel, mert nem csak a saját, de mások életét is megkeseríti. Még egy kis türelem, és az égető gondjára megoldást talál.

Rák (június 22.-július 22.)
Ismeretlen kihívásokkal kell megküzdenie a munkahelyén és a gyereknevelésben egyaránt. Nem szereti a változásokat, mert túlzottan aggodalmaskodó, inkább a biztonságos úton szeret haladni. Csak abban az esetben képes fejlődni, ha belátja, hogy a változások a saját érdekeit szolgálják. Természetes, hogy minden újdonság először megrémíti, hisz még le kell győznie félelmeit.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nagyfokú életszeretet jellemzi, és mivel rendkívül jó szervező képességgel rendelkezik, ezért sohasem unatkozik. Vonzó személyégével igen nagy baráti kört tudhat magáénak és szereti, ha önként elfogadják elsőszámú vezetőnek. Remekül ért a szórakoztatáshoz, élvezi, hogy a társaság központja lehet. Most nehéz helyzetbe kerülhet, mert valaki már a helyére pályázik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A munkahelyi ügyeit tegye félre, inkább a magánéletét helyezze előtérbe. Igyekezzen bepótolni az elmulasztott időket, amiket nem a szeretteivel töltött idáig. Visszahozni természetesen már nem tudja, de igyekezzen még a mai napot is tartalmasan és együtt eltölteni. A közösen megélt örömök, a szép és kellemes élmények erős összetartó erő, amire sokáig lehet emlékezni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Igyekezzen megkülönböztetni az ismerősei közül a barátokat az ellenségektől, még mielőtt komoly csalódás érné. Túlságosan barátságos és szívélyes mindenkivel, hiszen ez az alaptermészete. Azonban nem mindig kifizetődő, ha mindenkiben feltétel nélkül megbízik. Legyen kissé óvatosabb, és ne csak mindig a jót feltételezze az emberekről, hanem nézzen az álarcuk mögé is.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Legyen rugalmasabb és engedjen a társa új ötletének, hogy próbáljanak ki új kiránduló helyeket is. Ne ragaszkodjon mindig a saját elképzeléséhez, mert időnként szükségég van egy kis változatosságra is. Lehet, hogy nem repdes a boldogságtól a társa javaslatától, de egy kapcsolatban időnként szükséges kompromisszumot kötni. Most szorítsa háttérbe magát és elképzeléseit.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Humorára, pozitív életszemléletére nagy szüksége lehet, hogy ne lássa olyan sötéten a párkapcsolatában felmerülő problémákat. Hajlamos kissé nyersen megfogalmazni a véleményét, amivel természetesen nem arat osztatlan sikert a kedvesénél. Lehet, hogy már rég elfelejtette, hogy miket vágott a társa fejéhez, de azért nem ártana, ha elnézést kérne tőle.

Bak (december 22.-január 20.)
Elbizakodottsága most veszélyhelyzetbe sodorhatja. Legyen óvatos a közlekedésben, tartsa be a szabályokat. Lehet, hogy néhányszor megússza, de jobb, ha nem kísérti a sorsot. Párkapcsolatában is legyen szerényebb és megértőbb, mert hosszútávon partnere nem fogja tolerálni túlzásba vitt magabiztosságát. Ne higgye, hogy nélkülözhetetlen, mindenki pótolható.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Végre szánhat egy kis időt a dolgai rendezésére, nem kell már tovább halogatnia. Selejtezze ki a fölösleges iratokat, számlákat, tegyen rendet a féltetett újságok, folyóiratok között is. Az egész napját azért ne áldozza fel a rendrakásra, foglalkozzon a kedvére való dolgokkal is. Látogassa meg a barátait, ebédeljen velük vagy csináljon valami érdekes programot a szeretteivel.

Halak (február 20.-március 20.)
Nem érdemes füstölögnie, hogy megint úgy jött ki a lépés, hogy dolgoznia kell. Végül is van választási lehetősége, mert vagy visszamondja és nem vállalja el, vagy a jobbik oldalát látja a dolognak, hogy így nem is kevés pénzhez juthat. Természetesen, ha tele van a pénztárcája, akkor megengedheti magának a pihenést. Ha nem? Nos, akkor sajnos áldozatot kell hoznia.