A sorozatsztár exe is meghalt a nepáli katasztrófában

A férfi volt az egyik első áldozata a hétvégi, 7,9-es erősségű földrengésnek.

Sophia Bush, akit a legtöbben a Tuti gimi című nagy sikerű sorozatból ismerhetnek, teljesen összeroppant a hétvégén, mikor kiderült, hogy volt kedvese, Dan Fredinburg is életét vesztette a nepáli földrengés okozta lavinában. A Google X vezetője (technológiai fejlesztő részleg) hegymászás közben, a Mount Everesthez közel szenvedett súlyos fejsérülést, életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Sophia Bush és Dan Fredinburg egy évig alkottak egy párt. (Fotó: Puzzlepix)

Sophia Bush és Dan Fredinburg egy évig alkottak egy párt. (Fotó: Puzzlepix)



"Erre egyszerűen nincsenek megfelelő szavak. Próbálom összetört szívem apró darabjait összeszedni, de valószínűleg sosem fog sikerülni. Ma én és a hozzám közel állók elvesztettek egy nagyon jó barátot. Dan Fredinburg bátor volt, vicces, egy igazi táncos robot, aki meglovagolta volna a dinoszauruszokat és üldözőbe vette volna a napot, ha azzal egy jobb világot tudott volna teremteni. Ő volt életem egyik nagy szerelme!" - emlékezett meg közösségi oldalán a gyászoló színésznő.

Ezt a képet halála előtt egy nappal tette fel Insagramjára. (Fotó: Instagram)

Ezt a képet halála előtt egy nappal tette fel Insagramjára. (Fotó: Instagram)



Fredinburg volt az egyike azoknak az amerikai állampolgároknak, akik a hatalmas lavina következtében életüket vesztették a Mount Everest déli bázisának táborában. Dan mellett elhunyt egy amerikai orvos és egy orvosasszisztens is a katasztrófában.