Rengeteget hízott a sorozatszínésznő - ennek ellenére nem változtatna magán

Fiatal kora ellenére őt nem érdekli mit gondolnak róla az emberek, pedig folyton reflektorfényben van.

Igazi csodabogár egy nő a Csajok című sorozat sztárja, Lena Dunham. A híresség büszkén vállalja megosztó személyiségét, a fiatal lányokat is arra buzdítja, ne akarjanak beilleszkedni a tömegbe, nincs azzal semmi gond, ha kilógnak a sorból.
A színésztő a Seventeen magazinnak adott interjújában beszélt különcségéről, melynek valójában sikerét is tulajdonítja.

Lena Dunham a 66. Emmy-díj átadón. (Fotó: Sipa)

Lena Dunham a 66. Emmy-díj-átadón. (Fotó: Sipa)



A cikk mellé a magazin leközölt egy olyan képet Lenaról, melyen édesanyja báli ruhájában pózol. A fotón olyannyira vékony a sztár, hogy ha nem mondják meg, ő szerepel rajta, fel sem ismernénk. Az évek alatt nagyon sokat felszedett magára a színésznő, de ez nem érdekli. Nem foglalkoztatja a külseje, bátran próbál ki új frizurákat, vesz fel előnytelen ruhákat. Gimisként például egyfolytában sárga gumiklumpában mászkált.

Lena Dunham gimmnazista korában. (Fotó: Facebook)

Lena Dunham gimmnazista korában. (Fotó: Facebook)



Dunham karrierje egyre magasabbra ível, mióta megkapta Hannah szerepét a vígjátéksorozatban. De azért mostani énje már gyermekkorában is benne lakozott: akkoriban édesapja volt a legjobb barátja, és kiskacsája banánnal etetése volt a kedvenc időtöltése.

Lena közösségi oldalát nézve elhisszük neki, hogy mindig is hangyás egy lány volt. Milyen szerencse, hogy a filmes szakma nem veti ki magából a dilis személyiségeket!