Ez a nő három éve ugyanabban a ruhában jár dolgozni

Állítólag gyakorlatias, kényelmi okból nem cseréli le a szettjét, reggelente kevesebb időt tölt az öltözködéssel.

A művészeti vezetőként dolgozó Matilda Kahl már három éve ugyanabban a szettben járt be dolgozni. Mint mondta, csak egy kis időt és energiát szeretett volna megspórolni magának. Matilda nagyon unta, hogy reggelente egyfolytában késésben volt, ezért kitalált egy összeállítást, ami ugyanúgy megfelel a különféle rendezvényekre, mint az ügynökségi megbeszélésekre.

"A hétköznapokon rengetek kreatív munkahelyi kihívással szembesülök, és mivel az agyam egyfolytában ötletel, szerettem volna magam megóvni egy újabb döntéstől" - mesélt a lapnak nem mindennapi elhatározásáról a művészeti vezető.

Miranda Kahl. (Fotó: Facebook)

Miranda Kahl három éve ugyanabban jár dolgozni. (Fotó: Facebook)



Mikor a sikeres igazgató rájött, hogy a férfiaknak nem okoz akkora stresszt a reggeli öltözködés, úgy döntött, hogy megtalálja saját munkahelyi uniformisát. Többnapos keresgélés után Matilda rábukkant arra a rövid ujjú fehér blúzra, amely, bár egyszerű, mégis elegáns. A selyemfelsőből 15 darabot, fekete nadrágból 6-ot vásárolt, azóta is ezeket viseli.

Miután cikket írtak  "egyenruhájáról", Miss Kahl maga is rájött, hogy egész életét megváltoztatta a döntése. Azt például sosem gondolta volna, mekkora szenzáció, hogy mindennap egyforma összeállításban indul munkába. Bár hétvégéken és esti partikon - az egyébként változatos - ruhatárából igen gondosan válogatja ki öltözékét, a fiatal lány még mindig nem tudja, mikor fogja hátrahagyni a fekete-fehér szerelését.

Matilda Kahl. (Fotó: Facebook)

Matilda Kahl. (Fotó: Facebook)



"Ha majd egyszer úgy ébredek, hogy ezentúl más szettekben akarok járni, felhagyok vele" - jelentette be a csodabogár Matilda.