Nem erősítették meg, hogy a Houston lány kijött a kómából

Sok rajongó már tényként kezeli a jó hírt. Lehet, hogy tévesen?

Sokan találgatják, mi az igazság, miközben pár amerikai lap tényként kezeli, hogy Bobby Brown és a néhai Whitney Houston közös lánya, Bobbi Kristina Brown felébredt a kómából majdnem három hónappal azután, hogy eszméletlenül találtak rá otthona fürdőkádjában.

A hírt az apa jelentette be a texasi Dallasban tartott szombati esti koncerten. Brown azt mondta a közönségnek, hogy "Bobbi felébredt", és "most is nézi őt". A tömeg örömujjongásban tört ki.

Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown.  (Fotó: FilmMagic)

Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. (Fotó: FilmMagic)



Sajnos azóta egyéb forrás nem nyilatkozott az ügyben, így továbbra sem lehet tudni, hogy Bobbi Kristina édesapja mire is utalt fellépésén. Sem a kórházból, sem a családtagoktól nem érkezett az ügyben megerősítő bejelentés. Tina Brown (Bobbi nagynénje) Facebook-oldalára rengetegen írtak a jó hír kapcsán. Az egyik ilyen poszt alatt olvasható a nagynéni válasza, melyben elismeri, hogy unokahúga ébren van, és már lekapcsolták az életben tartó gépekről.

Egy másik interjú azonban, amelyet egy a családhoz közel álló forrás adott a People magazinnak, továbbra is azt állítja, nincsen semmi változás Bobbie állapotában: "Nem tudok jó hírrel szolgálni, mi még mindig imádkozunk, hogy Isten csodát tegyen."
Egyelőre sok a bizonytalan információ, így semmi sem biztos, amíg a család hivatalosan nem közli a hírt vagy a kórház meg nem erősíti a Kristina állapotának javulását.

A 21 éves Brownt január 31-én találták meg georgiai otthona fürdőkádjában arccal lefelé fordulva, öntudatlanul. Életét sikerült megmenteni, de mesterséges kómában tartják. A család többször is hangsúlyozta, hogy Bobbi "az életéért küzd".