Heti horoszkóp - 2015. április 20. – április 26.

A Rák túlzott engedékenysége újabb probléma forrása, a Szűz most csak saját erejére és kitartására számíthat, a Bak váratlan kihívással szembesül.

Kos (március 21.-április 20.)
Az eddiginél jóval több energiát kell befektetnie, ha a munkájában sikert akar elérni. Képezze tovább magát, végezzen el egy olyan tanfolyamot, amelynek hasznát veheti karrierjében.

Bika (április 21.-május 20.)
Anyagi helyzete nem képes megszilárdulni, mert ahogy beérkezik a pénze, már meg is kell válnia tőle. Kár mérgelődnie emiatt, mert szerencsére hamarosan megtelik a pénztárcája.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A lehetőség adva van, csak élnie kell vele. Ne hagyja, hogy a lustasága kerekedjen felül, most minden erejével a céljára kell összpontosítania. Később biztos megbánja, ha elszalasztja.

Rák (június 22.-július 22.)
Túlzott engedékenysége újabb probléma forrása lesz, legyen következetes. Ne vágja szándékosan maga alatt a fát, és sürgősen döntse el, hogy milyen álláspontot képvisel!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
jó adag türelemre van szüksége, hogy szót értsen a kollégáival. Az azonnali ösztönreakcióval számos embert megbánthat vagy megsérthet. Ne keresse szándékosan a bajt!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Csak a saját erejére és a kitartására számíthat. Jobban jár, ha nem kér segítséget, mert ezzel nem ad támadási felületet az ellenlábasainak. Higgye el, hogy egyedül is boldogulni fog!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A búslakodás és a szorongás helyett, inkább beszélje meg a gondját a párjával. Közösen biztosan megtalálják a problémájára a megoldást. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Az egész hete hivatalos ügyeinek intézésével telik, ezért pihenésre vagy kisebb utazásra még álmában se gondoljon. Annyi haszna lesz, hogy az idáig elhúzódó ügyére végre pontot tesz.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Teljesen fölösleges dolgokra pazarolja az idejét, emiatt a körmére éghetnek a feladatai. Ügyes szervezésre lesz szüksége, ha utol szeretné érni magát. Össze kell szednie magát.

Bak (december 22.-január 20.)
Egy váratlan kihívással kell szembenéznie, ami komoly stresszel jár. A siker és a komoly anyagi haszon, amely a markát üti, kárpótolja majd a fáradozásáért, a kialvatlanságért.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Magánéletére fordítsa a legnagyobb figyelmet, most jól mennek a dolgai, ezért próbálja a harmóniát tudatosan megőrizni. Kerülje a vitát, veszekedést, kényeztesse kedvesét!

Halak (február 20.-március 20.)
A sarkára kell állnia, ha nem akarja, hogy kihasználják. A szokásosabb sokkal keményebb hangot kell megütnie, hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját, hogy tekintélye legyen.