Véget ért ez az álomszerelem is: bár azt mondják, csak szüneteltetik

Úgy tűnik Hollywood kedvenc párosának kapcsolata zátonyra futott, hónapok óta nem látták őket együtt.

Emma Stone és a mostanában Pókembert játszó Andrew Garfield kapcsolata úgy tűnik zátonyra futott. A sztárpár majdnem három éve jött össze, de idén január óta egy közös fotó sem készült róluk. Garfield jelenleg Martin Scorsese filmjét forgatja, és a People magazin információja szerint minden mást figyelmen kívül hagyva, teljes erőbedobással a szerepre koncentrál.

Emma Stone és Andrew Garfield. Fotó: (UPPA)

Emma Stone és Andrew Garfield. Fotó: (UPPA)



"Még korai lenne azt mondani, hogy vége a kapcsolatnak"- mesélte az egyik forrás. Bár a Birdman szépséges színésznője a Golden Globon is egyedül jelent meg, hivatalosan még egyikük sem jelentette be, hogy külön utakon folytatják. A vörös szépség tisztában van a színészettel járó nehézségekkel, tudja, hogy időnként a munka miatt messzire kerülhetnek egymástól. Most mégis szünetet tartanak Andrew-val. Ők nem tudták áthidalni a nagy távolsággal járó problémákat.

A páros A csodálatos Pókember forgatásán szeretett egymásba, és tavaly ilyenkor már a házasság is szóba került köztük. Így remélhetőleg kapcsolatukat helyre tudják hozni, miután májusban Garfield bejezi a Scorsese-film felvételeit.

Mindenesetre szurkolunk, hogy ez a szünet ne jelentse "Peter Parker" és "Gwen Stacy" szerelmének a végét.