Napi horoszkóp - 2015. április 6., hétfő

A Nyilas túlzottan szenvedélyes, a Szűz kapcsolataiban súrlódások következhetnek, a Kos válaszút előtt áll.

Kos (március 21. - április 20.)
Kisebb válaszút előtt áll, mert vagy eltökélt marad és kitartó és akkor a céljait meg tudja valósítani, vagy eltántorítható és akkor az ellenlábasai fognak győzelmet aratni. A tét nagy és kemény harc várható, s nem mindig tiszta eszközökkel fognak az irigyei harcolni. Dolgozzon tovább rendületlenül, és a munkájának meg lesz hamarosan a jutalma. Csak az egyenes út a jó.


Bika (április 21 .- május 20.)
A járt utat a járatlanért ne hagyja el, bár az ajánlat meglehetősen kecsegtető. Ne csak az anyagiakat nézze, mert az igaz, hogy nagyon jól hangzik, de mint mindennek, ennek is ára van.  A rendszeres fizetéssel járó biztos jövedelmet szereti, de mivel a jövedelem nem látható előre, ezért túl nagy a kockázat, hogy elvállalja. Ne felejtse el, nem minden a pénz, a munka öröme is fontos.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Csak könnyedén, mint mindig, nem kell erőltetnie semmit. A harcot kerülje el, mert győztesen ebből a csatából nem tud kikerülni, akkor meg minek kockáztatni. Kössön kompromisszumot, elégedjen meg kevesebbel és még így is jobban jár, mint azt elképzelte. A béke és az egészsége mindennél sokkal többet ér. Nem tud mást tenni, mint levonni a tanulságokat, lépjen tovább.

Rák (június 22. - július 22.)
Ne áltassa tovább magát, engedje szabadjára az elnyomott érzelmeit, hogy végre kiszabaduljon az elefántcsont tornyából. Mióta csalódás érte, túlzottan visszahúzódó, és elutasító az ellenkező neműekkel szemben. Pedig a szíve mélyén mindennél jobban vágyik a szerelemre, csak már kockáztatni nem mer. A boldogságához meg kell szabadulni félelmeitől.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ne hagyja, hogy a lustasága, és a kényelemszeretete legyőzze, mert optimizmusával most akár hegyeket is megmozgathat. Ezért lépjen a tettek mezejére. A tervei megvalósításához, most rendelkezik a szükséges energiával és lendülettel. A kitartással, ha kisebb gondjai akadnának, akkor gondoljon arra, hogy az elképzelése sikeres megvalósulása az egész jövőjére kihat majd.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Személyes kapcsolataiban kisebb súrlódások léphetnek fel, melyeket nem tud könnyen kezelni. Nem képes a másik helyébe képzelni magát, így nem is tudja átérezni, hogy mit érezhet az, akit éles kritikával illet. Bátorságra és eltökéltségre lenne szüksége, hogy belássa, azt hogy hol hibázott. Nem veszít semmit, ha belátja, hogy tévedett, inkább nagyra nő mások szemében.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Most nincs más választása, mint egyenlőre méltósággal viselni a sorsát. Minden mélységből csak felfelé visz az út, és mint mindig most is hamarosan kilábal a nehézségeiből. Nem könnyű türelmesnek lenni, de higgyen a sikerében, mert a Mérleg a második legszerencsésebb jegy. A Jupiter bolygó is a segítségére siet, és hamarosan csak egy rossz emlékként tekint az egészre.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ne feledje, hogy a legjobb út az egyenes, és most erről ne térjen le. A csábítás túlságosan nagy, és aki az ajánlatot teszi, az nem az őszinte arcát mutatja. Azonban feltétlenül számoljon a tetteinek a következményeivel, mert egyedül csak ön fogja elszenvedni. Hallgasson a megérzéseire, ne csak az érzelmeire, hiszen azok csalókák, és könnyen megtévesztik és félre vezetik.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Túlzottan szenvedélyes és szélsőséges gondolatokba lovalja magát, és emiatt nagy magasságokat és mélységeket él meg a kapcsolatában.  A nagy veszekedéseket a gyors kibékülések, összeborulások követik, pedig ez a hullámzás a szerelmüket túlságosan megviselheti. A gondot az okozza, hogy nincs tisztában az érzelmeivel, csak hagyja sodortani magát az eseményekkel.

Bak (december 22. - január 20.)
Vakmerőségét siker koronázza bármibe fog. Legyen ez egy új kapcsolat kialakítása vagy régóta dédelgetett terve. Lehet, úgy érzi, hogy nincs akadály, amit könnyűszerrel ne győzne le. Azonban legyen türelmes és csak lépésről lépésre haladjon különben, a könnyelműségért nagy árat fizethet. Olyan hibát követhet el, melyet csak fáradságos munkával tud helyre hozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ne duzzogjon tovább, kezdje ön a békülést, hisz minden percért kár, amit nem a párjával kettesben tölt el. Valakinek engednie kell, ha már apró butaságon jól összekaptak. Addig üsse a vasat, amíg meleg, mert a magány nagy kerítő, és a kedvese bánatában könnyen köthet új ismeretséget. Melynek a kimenetele kétes, és nem biztos, hogy a végeredményével elégedett lesz.

Halak (február 20. - március 20.)
Konfliktusok sorozatát élheti át, melyek lelkileg túlságosan megviselik, de többségét csak saját magának köszönheti. Önfejűsége nem ismer határt és így nincs más választása, mint egy kis ideig visszahúzódni. Ezt akár szó szerint is értheti, mert jobb, ha most elutazik valahová és pihen egy kicsit. A néhány napos környezetváltozás is jót fog tenni a lelkének, az idegeinek.