Holtan találták a hatalmas vagyon örökösét

Hollywood Hills-i otthonában talált rá barátnője, a gyors segítség ellenére nem tudták megmenteni az életét.

Holtan találták J. Paul Getty, a Getty olajtársaság néhai alapítója unokáját Hollywood Hills-i otthonában - közölte kedden a Los Angeles Times. A 48 éves Andrew Getty, a Getty-vagyon örököse halálának okát nem közölték. A hírességek ügyében jól tájékozott TMZ pletykaportál szerint a férfira "gyanús körülmények" között, kedd kora délután leltek rá a fürdőszobájában.

Elhunyt Getty olajmilliárdos örököse


Volt barátnőjét potenciális gyanúsítottként állították elő. Az ügyben a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztálya nyomoz. A mentőket a nő hívta ki, bejelentve, Andrew szíve megállt. A párhoz korábban 31 alkalommal szállt ki a rendőrség. A TMZ szerint a rendőrök gyakran bekábítószerezve találták őket.

Balra Andrew Getty még 1991-ben. Fotó: Facebook

Balra Andrew Getty még 1991-ben. (Fotó: Facebook)



J. Paul Getty, Amerika egykor leggazdagabb embere, a kaliforniai képzőművészeti Getty Múzeum alapítója a 60-as években több kisebb olajtársaságot egyesítve hozta létre a Getty Oil Companyt. Fia - és Andrew Getty apja -, Gordon Getty üzletember-zeneszerző 1986-ban adta el a Texacónak. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államok 54. leggazdagabbjának számító Getty család vagyona 5 milliárd dollár.