Ez is eldőlt: kirúgta esküvőszervezőjét Jennifer Aniston

Ha lassan is, de biztosan jutott el idáig a gyönyörű színésznő.

Jennifer Aniston elég lassan halad esküvője megszervezésével, de most nyilván minden hátráltató tényezőtől megszabadult. A színésznő kiadta profi esküvőszervezőjének útját, és úgy döntött, kezébe veszi lakodalmának megszervezését. Természetesen nem akar mindent egyedül csinálni, így megkérte Dimitrij Dimitrovot a Los Angeles-i Sunset Tower Hotelből, hogy segítsen neki emlékezetessé tenni a nagy napot.

A filmsztárhoz közel álló forrás szerint kicsit sem meglepő Jen választása, hiszen karrierje során rengetegszer szállt már meg a hotelben, ahol Dimitrijtől számos támogatást és segítséget kapott az évek során. "Dimitrovval igen közeli barátok. Amikor Jen ki akar surranni a lesifotósok elől, Dimitrij mindig személyesen cseni ki a szálloda épületéből" - szól a fáma.

Jennifer Aniston amerikai színésznő és vőlegénye, Justin Theroux a 85. alkalommal megrendezett Oscar-díj-kiosztó gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban. (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Jennifer Aniston amerikai színésznő és vőlegénye, Justin Theroux a 85. alkalommal megrendezett Oscar-díj-kiosztó gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban. (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)



A "torony férfija"- Aniston viccesen így hívja a hotel megbecsült teremfőnökét Dimitrijt - maga kérte fel a szálloda séfjét, hogy gondoskodjon az esküvőn felszolgált ételekről. A kiváló szakács és csapata azonban az utolsó pillanatig nem fogja tudni, kinek készíti az ínycsiklandozó falatokat. (Feltéve persze, hogy nem olvasnak bulvárlapokat…)

Egy ilyen diszkrét, szakavatott szervező mellett a Jen Bel Air-i otthonában megrendezendő menyegző bizonyára hatalmas durranás lesz, és semmi nem fogja megzavarni Justin Theroux-val való egybekelését a nagy napon.