Dúl a szerelem Mr. Bean és fiatal párja között

Rowan Atkinson és barátnője fesztelenül, kéz a kézben sétálgatott a szeles, napfényes vasárnapon.

Úgy egy évvel ezelőtt robbant a bomba, miszerint Rowan Atkinson alias Mr. Bean  23 évig tartott házasságára tett pontot azzal, hogy elköltözött otthonról. A válásnak nem kizárólag a kihűlőfélben levő házasság volt az oka - bár érdemes azon elgondolkodni egy új kapcsolat ok vagy éppen okozat-e -, hanem a 32 éves Louise Ford színésznő. Ugyanis Fordba szeretett bele menthetetlenül és végzetesen a nála majd 30 évvel idősebb színész.

 Rowan Atkinson. Fotó: Camera Press

Rowan Atkinson. Fotó: Camera Press



Atkinson nem sokat várt az összeköltözéssel, miután távozott otthonról, átmenetileg Fordhoz költözött, majd idővel közösen béreltek egy nagyobb lakást. Igen, ennek már majd egy éve, s úgy tűnik a kapcsolat jól működik, dacára annak, hogy sokan nem akadtak volna egy lyukas pennyt se ezért az együttélésért.

Tegnap, a kora tavaszi szeles vasárnapon Atkinson is feltűnt London utcáin kézen fogva kedvesével. Egy belvárosi étteremben ebédeltek, az utcáról készített fotó tanulsága szerint, elmélyült beszélgetésbe bocsátkozva. Majd később kedélyesen lesétálták az ebédet, pont úgy, mint egy házaspár, akiket már évtizednyi idő köt össze.