"Szent tehén vagyok két szülés után" - mondta a filmszínésznő

Nem lehet mindenki olyan szerencsés alkat, hogy pár héttel a szülés után lapos hassal villogjon a fotósok előtt.

Drew Barrymore igyekszik megbékélni új vonalaival, de egyelőre nehezen megy neki. Egy nemrég adott interjúban azt mondta, a második gyermekének megszületése óta úgy érzi magát, mint egy kenguru, jó nagy erszénnyel. Végre egy sztár, aki nem lapos hasát fotózza és posztoltja közösségi oldalán, hanem kiáll a kevésbé szerencsés alkatú anyák mellett.

Drew Barrymore. (Fotó: Shooting Star)

Drew Barrymore alakja valóban megváltozott, de így is sugárzó. (Fotó: Shooting Star)



"Szent tehén, két gyerekszülés után, azért produkál pár őrült dolgot a tested! Ilyenkor nehéz pozitív maradni, és továbbra is szeretni önmagad" - mesélt vívódásairól az immáron kétgyerekes sztáranyuka.

A filmsztár, annak ellenére, hogy még nem nyerte vissza versenyformáját nagyon boldog, hogy anya lehet. Mint mondta rájött, hogy vannak annál fontosabb dolgok is, mint a formás popsi és a lapos has. Örül, hogy minden idejét két gyermekével, a kétéves Olive-val és a tizenegy hónapos Frankie-vel töltheti.

Drew Barrymorenak hiányzik régi, bomba alakja. (Fotó: Puzzlepix)

Drew Barrymorenak hiányzik régi, bomba alakja, de két gyermek után tudja mi a fontosabb. (Fotó: Puzzlepix)



Szóval, anyukák, akik nem értik, mások hogyan lesznek pár hét után ismét vékonyak, ne tessék elcsüggedni! Hollywoodban sem megy mindenkinek csettintésre…