Napi horoszkóp - 2015. március 28., szombat

A Skorpió új életformára vágyik, aminek hamarosan el is jön az ideje. A Nyilas most csupán passzív szemlélő akar lenni, a Vízöntőnek pihenésre van szüksége.

Kos (március 21.-április 20.)
Váratlan események húzzák keresztül a számítását, és megakadályozzák abban, hogy a feladatai végére érjen. Minél jobban sietne, hogy behozza a lemaradását, annál több gondja adódik. Idegesség és kapkodás jellemzi, s hogy elkerülje, jobban teszi, ha rendszerezi az elintéznivalóit. Sürgős munkáknak járjon a végére, a kevésbé fontosak megvárják holnap is!


Bika (április 21.-május 20.)
A napi rohanás után estére alig várja, hogy az ajtót becsukhassa és kizárja a külvilágot. Békességre, nyugalomra vágyik, és főleg egy kis lazításra. Sajnos csalatkoznia kell, mert a béke szigete helyett csatatér várja. Jobb, ha beletörődik, és valahogy elviseli, hogy a nyugodt családi otthont most nélkülöznie kell. Sőt még a békebíró szerepét is fel kell vállalnia.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Elég rossz hangulatban van, kedvetlen és nehezen találja a helyét, legszívesebben semmit sem csinálna, csak úgy kedvére lézengene a világban. Kerülje az ideges és agresszív embereket, mert csak tovább rontják amúgy sem rózsás hangulatát! Rengeteg szaladgálnivalója és a folyamatos munka kivette az utolsó erejét is, ezért ne csodálkozzon, ha kimerült és fáradt!

Rák (június 22.-július 22.)
Minden gondolatát a pénzügyei kötik le, szeretné az utóbbi időben meglehetősen leapadt pénztárcáját újra feltölteni. Igyekezzen úrrá lenni az aggodalmán, mert nem annyira katasztrofális a helyzet, mint amilyennek most megéli. Az átmeneti nehézségek után újra visszatérnek a szép napok, és vele együtt az anyagi biztonság is. Szerencsére ezért jóformán a kisujját sem kell mozdítania.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A búcsúzás mindig fájdalmas, de a veszteséget viselje emelt fővel. Csalódott, mert másra számított, mivel kitette a szívét és a lelkét. Most úgy érzi, hogy minden igyekezete kárba veszett és fölöslegesen fektetett be annyi energiát és nem kevés pénzt. Sajnos, eső után köpönyeg, mert ha nem hagyja, hogy az érzelmei elragadják, akkor most nem sajogna annyira a szíve.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A ki nem beszélt problémák és a bánat megbetegíthetik. Megmagyarázhatatlan emésztési panaszokkal is meg kell küzdenie. A járkálás orvostól orvosig teljesen felesleges idő- és pénzpocsékolás, mert nem testi, hanem lelki okok húzódnak meg látványos tünetei mögött. Egy alapos beszélgetés vagy a problémák megvitatása gyógyír lesz lelkének és testének egyaránt.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ameddig makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez, addig a kapcsolata nem fejődik semmit. A gondot az okozza, hogy ott enged, ahol nem kéne, és ott makacs, ahol köthetne kompromisszumot is. Meg van győződve a saját igazáról, és ehhez még szövetségeseket is keres. Szerencsésebb lenne, ha inkább önmagába nézne és belátná hibáját, mint tovább örök haragot játszani.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Teljesen új életformára vágyik. Gyökeres lakhelyváltoztatáson töri a fejét, és gondolatban már többször elképzelte, hogyan fogja a tervét végrehajtani. Saját érdekében jó, ha még nem lép, mert nem jött el a változtatás ideje. Az ötlete nem rossz, és kivitelezhető is, ezért mindent alaposan gondoljon át és szervezzen meg! Hamarosan itt lesz az idő, hogy cselekedjen.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Rengeteg lehetőség kínálkozik, hogy az anyagi helyzetén lendítsen egyet. Ötletei vannak, csak kedve nincs hozzáfogni. Inkább passzív szemlélő akar lenni, mintsem belevetni magát az üzleti élet sűrűjébe. Pedig nincs más választása, mint szembenézni a rideg valósággal és apadó pénztárcájával. Használja ki a kreativitását, álljon két lábbal a földön, csak a realitás segít.

Bak (december 22.-január 20.)
Vitára, összezördülésre számíthat, a munkahelyén, ami nem tesz jót a karrierjének. Mérgelődés helyett vagy a sérelmei dédelgetése helyett inkább nyújtson békejobbot. Hívja meg azt a kollégáját, akivel konfliktusa támadt, és fehér asztalnál, ebéd felett tisztázzák a felmerülő problémákat. Ne hagyja, hogy a nézeteltérés elmérgesedjen vagy pletykákat indítson el!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Itt az ideje, hogy többet törődjön saját magával, ne csak másoknak segítsen és az ő szekerüket tolja. Rengeteget dolgozik, és még önzetlen munkára is van ideje és energiája. Hagyjon időt a pihenésre, a kikapcsolódásra, és ne higgye, hogy nélkülözhetetlen, nem kell mindenben részt vennie. Szüksége van barátokra, és a szeretteivel is igyekezzen sokkal több időt együtt tölteni!

Halak (február 20.-március 20.)
A munkahelyén csak akkor tudja megőrizni a népszerűségét, ha a kollégáival együttműködik. Mivel csapatban jobban teljesít, mint egyedül, ne akarjon mindenáron vezető szerepre törni! Inkább legyen hasznos és kreatív tagja egy csoportnak, mintsem hogy egyedül ül az asztalnál és elszigetelődik. A realitásérzékét feltétlen őrizze meg, és ne vágyakozzon mások babérjaira!