Kristen Stewart nem tagadta érzéseit barátnője iránt

Újabb bizonyíték, hogy a vámpírlány nem feltétlenül a fiúkat kedveli.

Már majdnem eltelt három év azóta, hogy Hollywood álompárja, Kristen Stewart és Robert Pattinson szakított. Kristen azóta sem mutatkozott senkivel, Pattinson viszont már esküvőjét tervezgeti énekesnő  barátnőjével. Mióta a színésznőt nem látni fiatalemberek társaságában, folyamatosan csak arról lehet hallani, hogy a csinos sztár a pasikról inkább a lányokra váltott. A CR Fashion Bokknak adott interjújában szerelmi életéről kérdezték. Ugyan nem hangzott el benne, hogy valóban szereti-e asszisztensét és egyben legjobb barátnőjét, Alicia Cargilét, de nem is tagadott semmit.


"Nem nehéz kitalálnom, hogy kik valójában az igaz barátaim, és mivel bízom a belső iránytűmben, nem félek embereket beengedni a szívembe, nem félek, hogy megbántanak" - válaszolt Kristen sejtelmesen arra a kérdésre, milyen kapcsolat fűzi Aliciához.




Kristen Stewart és Alicia Cargile. (Fotó: GC images)

Kristen Stewart és meghitt barátnője, Alicia Cargile. (Fotó: GC images)


Úgy látszik, a Twilight sztárja teljesen kiheverte 2012-es botrányát, amikor is a sajtó derítette ki, csalja Robert Pattinsont. A szerető nem volt más, mint aktuális filmjének rendezője, Rupert Sanders. A nagyobb baj, hogy a rendezőnek felesége volt, így két kapcsolat ment tönkre a lebukás miatt. Rob és Kristen sem tudták helyrehozni a kapcsolatukat, nem sokkal az incidens után ők is szakítottak. A férfiakkal kipattant afférjai után a tehetséges Stewart nyugodtabb vizekre evezett…