Neki van a legvagányabb felesége a világon

Az énekes odáig van a nejéért, de nem ő az egyetlen, aki így vélekedik.

Jessica Bielnek egyértelműen a férje a legnagyobb rajongója. Justin Timberlake egy igen szívet melengető Instagram poszttal köszöntötte élete szerelmét 33. születésnapja alkalmából. A fotón saját maga és várandós felesége szerepel, de ami igazán fontos az a képaláírás. Mely annyira édes és őszinte, hogy kijelenthetjük, Justin megalkotta a tökéletes születésnapi köszöntés és szerelmi vallomás elegyét:

"Boldog születésnapot kívánok a legédesebb, legbájosabb, leglököttebb, legvagányabb csajnak, akit ismerek. Megnevettetsz, de annyira, hogy már néha fáj! Őrülten szeretlek! - a te férjecskéd"

Justin Timberlake ezzel a bájos fotóval köszöntötte feleségét Jessicát. Fotó: Instagram

Justin Timberlake ezzel a bájos fotóval köszöntötte feleségét, Jessicát. Fotó: Instagram



Ezek után valószínűleg, minden szerelmes asszony ilyen vallomásra fog vágyni szülinapján, Timberlake ezzel magasra tette a mércét, az biztos. Biel jelenleg New Orleansban forgatja új filmjét a The Devil and the Deep Blue Sea-t, de szerencsére férje a múlt hét végén meglátogatta a helyszínen, hogy egy kis elő ünnepség keretében együtt lehessen nejével. Van is ok az ünneplésre, hiszen Jessicával első közös gyermeküket várják, a növekvő pocakról is hasonlóan édes poszt készült a popsztár születésnapján.

Azonban nem férje volt az egyetlen sztár, aki kedves üzeneteket hagyott a színésznőjének:

Beverley Mitchell, aki a Hetedik mennyországban játszotta Biel testvérét szintén üzent barátnőjének. "Boldog szülinapot kívánok neked, lélekben nővérek vagyunk! Te vagy a legjobb ember, akit ismerek, szeretlek. Remélem elkényeztetnek ezen a napon!"

Ellen Degeneres műsorvezetőnő is megemlékezett kedvenc szülinaposairól: "Boldogat Julie Bowen és Jessica Biel, mindig ti lesztek a kedvenc JB monogrammosaim. Tudjátok, hogy kik vagytok."

Ennél szebb születésnapot nem is kívánhatott volna a színésznő, aki egy kutyus-puszis képpel köszönte meg a sok jókívánságot, és kedves üzenetet.

Szülinapi puszi! Fotó:Facebook

Szülinapi puszi! Fotó: Facebook