Így vigasztalgatta az énekesnő a világ legjobban kereső sztárját

Rajongóik szeme láttára, közösségi oldalukon keresztül üzengetnek egymásnak.

Lady Gaga mostanában bármibe kezd bele - ahogy mondani szokták - "arannyá" változik. Egy eljegyzés, egy csodás Oscar fellépés, és egy klassz kis szerep után az American Horror Storyban, elmondhatjuk sikert, sikerre halmoz. De ezt más is észrevette már: Taylor Swift Twitterén kérdezte rajongóit, hogy egyetértenek-e a felvetésével, miszerint Gagának klassz kis élete van mostanában (azért éppen az övé se kutya). Szó szót követett, és a Pokerface előadója is rálelt Taylor kedves kis hozzászólására a posztok tengerében:

"Óh, de édes vagy! Barátoktól, a családtól, és a szerelemtől élet az élet. Hidd el érted is eljön majd a herceged!" - írta vissza válaszként a megosztó énekesnő. Ha már szerelmi tanácsoknál tartunk, Gaga csak tudja miről beszél, hiszen az elmúlt hetekben az egész világ láthatta azt a csodás szív alakú gyémánt gyűrűt, amit vőlegényétől, Taylor Kinneytől kapott.

Taylor Swift az 56.Grammy-díj átadón. Fotó: Camera Press

Taylor Swift úgy látszik új barátra lelt, Lady Gaga személyében. Fotó: Camera Press



Sajnos elkél a jó tanács Swift kisasszonynak, ugyanis hosszabb kapcsolatot nem tud felmutatni 25 éves létére. Na, nem mintha annyira el lenne késve, de maga is azt mondta egy legutóbbi interjújában: "Valószínűleg öt év múlva is szingli leszek". A pophercegnő tart attól, hogy nem talál magának olyan férfit, akit nem zavar a csillogó életvitele. De egyetértünk Gagával, biztos van még olyan daliás lovag, aki nem ijed meg egy hadseregnyi villanó vakutól.