Napi horoszkóp - 2015. február 28., szombat

Jobb, ha a Skorpió most nem erőltet semmi és inkább kivár. A Nyilast kis betegség döntheti le a lábáról, a Baknak ideje egy kicsit párjával is foglalkoznia.

Kos (március 21. - április 20.)
Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön végre a pohárba, és ne kendőzze el a problémákat. Játsszon nyílt kártyákkal, hogy a partnere is tudja, hogy mihez tartsa magát. Alapjában véve őszinte ember, aki nem titkolja a véleményét és nem szereti, ha bárki is mellé beszél. Valami oka biztosan van, hogy mégis ebbe a csapdába esett. Lehet, hogy valamit titkolni akar? 

Bika (április 21. - május 20.)
Hiába zárja a szívét és védi magát, Ámor nyila akkor is eltalálhatja. Nem használnak a biztonsági óvintézkedései sem, mert akit komoly veszélynek érez, annak olyan erős a magnetikus kisugárzása, hogy semmi sem védi meg ellene. Jobban teszi, ha hagyja, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, hisz egyáltalában nem biztos, hogy ez a viszony egy életre szól.        

Ikrek (május 21. - június 21.)
Minden áron szeretné a saját elképzelését ráerőltetni a környezetére, ami természetesen komoly ellenállásba ütközik. Minden lélektani eszközt megpróbál bevetni, de ezzel csak tovább rontja a helyzetét. Jobban tenné, hogy ha nem feszítené tovább a húrt, mert teljesen fölösleges mindenkinek elrontani a kedvét, és veszekedést szítania. Jobban jár, ha enged.

Rák (június 22. - július 22.)
A társaság kedvence és ezt a szerepét élvezi is. Jó humorával szórakoztató történeteivel lenyűgözi a hallgatóságát.  Örül, hogy vendégül láthatja a barátait, s hogy remekül szórakozhatnak. Ne engedje, hogy bárki is merő irigységből elrontsa a kedvét, legyen résen, időben szerelje le. Valószínűleg a gondot az okozza, hogy ő szeretne mindenáron a központban lenni. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Túlköltekezése miatt probléma, sőt veszekedés lehet az otthonában. Nagyvonalú, és szereti a szépet, s törekszik a minőségre. Ha őszinte akar lenni magához, akkor valóban az anyagiak terén időnként nem ismeri a mértéket. Szeret szerepelni, s felhívni magára a figyelmet és néha ezt csak a pénz által tudja elérni.  Mivel nem szűkmarkú, ezért a vádakat nem is érti.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Amennyiben a hétvégét tanulással vagy otthoni munkával szeretné eltölteni, akkor azért ne vigye túlzásba. Feltétlenül mozduljon ki, ha hosszabb időre nem is, és levegőzzön egyet. Nem marad el a feladatával, mert lazít egy keveset, sőt sokkal jobban halad majd és tud koncentrálni, ha kiszellőzteti a fejét. Ne túlzott kávéfogyasztással próbálja önmagát ösztönözni.  

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Bizakodjon, mert a következetessége biztosan meghozza a várva várt gyümölcsét.  Elhatározását, nem másítsa meg, ha elkezdte, akkor vigye is véghez. Lehet, hogy az elején a szerettei komoly ellenállást tanúsítanak, de ha már eddig kitartott, akkor ne hagyja befolyásolni magát. Ne adja fel, már csak egy kis kitartás van szüksége és biztosan győzni fog.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Okosan teszi, hogy a kialakulóban lévő kapcsolatával nincsenek még nagy elvárásai. Azzal, hogy várakozó álláspontra helyezkedik, nem ront el semmit. Óvatossága arra készteti, hogy hagyjon időt az érzelmei elmélyülésére, hiszen van még bőven van ideje arra, hogy a szíve lángra lobbanjon. Ha nem kapkod, és jobban megismeri, akkor csalódás nem érheti.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Komoly megfázás vagy kisebb betegség miatt le kell mondani a mai programját. Lehetséges, hogy otthon kell maradnia és ez elkeseredéssel tölti el, de tudomásul kell vennie, hogy sajnos előfordul, hogy sors keresztülhúzza a számításait. Higgye el, hogy az egészsége sokkal fontosabb, mit a mai napi kikapcsolódása, és az sem baj, ha nem fertőz meg senkit sem. 

Bak (december 22. - január 20.)
Alakítsa úgy a programját, hogy minél több időt tudjon eltölteni a kedvesével. A kapcsolatuk elmélyítéséhez már nagy szükség van egy, csak kettesben eltöltött napra. Jól látja, hogy az utóbbi idő, hogy kissé már eltávolodtak egymástól, mert mindenkit lekötötte a saját munkája.  Remek alkalom a mai nap arra, hogy végre ismét visszataláljanak egymáshoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Úgy érzi, hogy túlzottan sok teher van a vállán, s hogy mindent egyedül kell csinálnia. Rettentően fáradtnak érzi magát, de ezért senki mást, csak önmagát okolhatja. Mert nem vonta be eddig a családtagjait, hanem túlzottan megkímélte őket. Azonnali változást várnia reménytelen vállalkozás, de szép szóval és főleg dicsérettel, még van esélye, hogy eléri a célját.    

Halak (február 20. - március 20.)
Szerelemre és egy kis szexre vágyik és ezt könnyen meg is kaphatja, de nem mindegy hogy kitől. Amennyiben egy rövid kalandra adja a fejét, akkor ne kergessen illúziókat a végét illetően. Nagyon ritkán lesz egy futó ismeretségből egy életre szóló szoros és kiegyensúlyozott kapcsolat. Döntse el, hogy kapcsolatra vágyik vagy csak rövid viszonyra, különben csalódhat.