Fájdalmas műtét volt: a változás igazán szembetűnő

A celeb ezt a műtétet már nem halogathatta tovább. Egyenesen a stúdióból indult a kés alá.

Katie Price, úgy látszik, 17 év után megszabadult óriási mellimplantátumaitól, egy igen fájdalmas műtét során távolíttatta el őket a híresség. A lépést nem önszántából tette meg az angol celeb: sajnálatosan elfertőződtek az implantátumai, azonnal sürgős cserére volt szükség. Az ötgyermekes édesanya ráeszmélte: imidzséhez már nem illik ez a nagy köbtartalom, visszatért hát eredeti körméretéhez.

Katie Price. (Fotó: Rex Features)

Katie Price mellkisebbítő műtétje előtt. (Fotó: Rex Features)



Katie, aki egyébként februárban megnyerte a hírességeknek rendezett Big Brothert, állítólag a műsor vége után azonnal Belgiumba utazott, hogy egy ottani neves orvos végezze el ezt a nem éppen csekélységszámba menő műtétet. A beavatkozás alighanem jól sikerült, hiszen a tévés személyiség, akitől a modellkedés sem áll távol, már színpadra is lépett a múlt pénteken. Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatóján androgün megjelenésével sokkolta a közönséget. A fekete blézerben és a túlméretezett ingben szinte az sem látszott, hogy Price-nak maradt-e melle egyáltalán.

A híresség keblei akkor is fedettek maradtak, amikor a múlt szombaton megújította házassági fogadalmát férjével, Kieran Haylerrel. Szóval a végeredmény egyelőre gondosan rejtve maradt - de a változás azért szembetűnő.